Gość kubas1 20.08.2003 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 mam nadmiar kostki betonowej w kolorze naturalnym, czy mozliwa jest zmiana koloru, przemalowanie, przefarbowanie ????? jakieś doświadczenia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woreczek 20.08.2003 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 przemalować możesz zawsze, ale jaki to będzie mieć wygląd po paru miesiącach, to nie wiem, ale chyba niespecjalny. Kostka betonowa farbowana jest w masie. To co pomalujesz zawsze zejdzie. Gdzieś reklamowany był środek o nazwie betondur, ale o nim nie mogę nic powiedzieć - nie stosowałem go. Podobno nadaje się do posadzek i podłóg betonowych pozd.woreczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 20.08.2003 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 może w jakiś sposób nasycić ją farbą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanley 21.08.2003 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 możesz spróbować farbą do podłóg betonowychale tak czy siak po jakimś czasie bedzie schodzićnie wiem też jak to zachowuje się pod wpływem temperatur (-) ja pomalowałem wzykły beton w garażu farbą kupioną w OBI (coś około 100 za 3 litry) jak na razie się trzyma i wygląda całkiem przyjemnie ale jest mało użytkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts