MartaSławek 18.01.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 hi hi, chciałam już wyłączyć kompa, ale jednak poczekam.... na te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMMEX 18.01.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 tu akurat niewiele widac bo zdjecie robione jakis czas temu u klienta. fiolet wykonany wlasnie gladzia efekt makaronhttp://img237.imageshack.us/img237/1939/dsc0050ze3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.01.2008 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Zajrzyj też tutaj: Dom przestronny Mayland ma sporo różnych faktur tynku, a w komentarzach dużo wyjaśnień co jak się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMMEX 18.01.2008 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 a tu makaron wykonany plastikiem i przetarty wycieraczka do butow.http://img144.imageshack.us/img144/5223/dsc0226wg1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMMEX 18.01.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 http://img46.imageshack.us/img46/241/dsc0220kc3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMMEX 18.01.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 ale ta fakture ktora pokazana jest na zdjeciu najlepiej uzyskac masa firmy cap areghini o nazwie buciatto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaSławek 18.01.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 wow, super to wygląda, i to przy użyciu takich "narzędzi" jutro napewno przestudiuję domek MAyland, bo też chętnie sama porobiłabym takie cudeńka w swoim domu Jak trochę podrąże w temacie to zapytam o szczegóły i będę się szkolić w piwnicy, a teraz idę spać, bo juz mnie oczy bolą - dobranoc i oczywiście dzięki za zdjęcia... mile widziane kolejne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 19.01.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Hej, ja właśnie jutro jadę na poszukiwanie tynku trawertyn. Zobaczę ile takie cudo kosztuje, bo jak widziałam jak się robi ... to wyglądało to na prosta sprawe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lataren 05.02.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witajciemam zamiar położyc trochę tynku dekoracyjnego - dodam, że na przestrzeni pomiędzy drzwiami do Wc i łazienki jest tam tylko 2m2 powierzchnia bo reszta pokryta jest boazerią a do tej pory była tamn tylko tapeta, więc po wyslużeniu zostala zerwana. Teraz stoje przed dylematem co nanieśc na te powierzchnię tak aby się komponowalo w miarę z boazerią?Myślalem o tynku japonskim ale nie sprzedaja tak malch ilości a jak sprzedają to za cena porownywalna do dużego opakowania. Doszedlem do wniosku żeby zastosowac tynk dekoracyjny ale potrzebna jest mi naprawdę mała ilość więc stwierdziłem, że poświęce ok 30 na tynk tylko teraz czym go pomalować? Bejca kosztuje 30 złotych więc troche dużo finansowo i za duża ilośc tego i co potem wyrzucę może robiliście już coś takiego dajcie jakieś wskazówki,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 11.03.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Podobają mi się okrutnie i chciałabym takowy mieć w przedpokoju i kuchni, czy ktoś z Was własnoręcznie wykonywał je u siebie?? Chciałabym je sama wykonać, wygląda to na dość prostą robotę, ale...materiał drogi, zatem nie chciałbym czegoś zepsuć..cenne rady oczekiwane! Znalazłam fajną stronkę z tynkami http://sklep.cameleo.poznan.pl/, oszalałam na punkcie Masy Perłowej, ale wygląda to na trudną robotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.03.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 http://forum.muratordom.pl/tynk-strukturalny-amatorski,t123795.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek Twardziel 05.02.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 witam:D mam takie pytanie czy na tynki gipsowe,wapienne i gipsowo-wapienne można nakładać różnego rodzaju tynki dekoracyjne? (np baranek ,kornik i inne tynki) z góry dziękuje za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monik22 06.06.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Czy ktoś ma doświadczenie, czy szukac określonej firmy (fox, magnat itp?), czy któreś są solidniejsze, czy obojętnie jakiej firmy zakupię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 15.06.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Też podoba mi się stiuk tylko zastanawiam się czy sprawdzi się w kuchni nad blatem może ktoś się wypowie co użytkuje a co do ceny też się nie orientuje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brzoz3k 18.06.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Oczywiście, nadaje się do kuchni. Jeżeli chodzi o wykonanie to sprawa dla amatora trudna, usługa z materiałem powinna kosztować ok 130zł. W Warszawie polecam firmę top kolor z ul Bartyckiej. Można na miejscu zobaczyć próbki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 18.06.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Stiuk wenecki ABSOLUTNIE NIE nad blat do kuchni!!! Zwłaszcza przy płycie, blisko miejsc, przy których się gotuje, przyrządza, pryska olejem, je, na przykład frankfurterki na ciepło ( ), otwiera jogurt, czy puszkę z dorszem w pomidorach. To, co tylko mokre, to i owszem, na stiuku wyschnie. Ale to, co tłuste, mleczne pozostanie! Nawet maleńka kropeczka będzie widoczna. Nie polecam do kuchni, chyba, że wysoko i daleko od powyższego. Mamy stiuk przy blacie/stole śniadaniowym, kropki i zacieki udało się usunąć po ponownym położeniu warstw stiuku, ale już nie wyszlifujemy sami, bo nie mamy odpowiedniego sprzętu. Jak tylko poprawi to fachowiec, położymy na to szkło, lacobel, albo płytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brzoz3k 18.06.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 A jakiego wosku używaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 18.06.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Używaliśmy oryginalnego z Magnata, wszystkie składniki były z tej firmy. Stiuk mamy też w całym korytarzu i tam to był strzał w dziesiątkę. No ale w korytarzu nie jemy kiełbasek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scout 22.01.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Witam, niestety zamarzyło się utworzenie w sypialni ściany jak ta widoczna z lewej strony na poniższym zdjęciu: [ATTACH=CONFIG]236819[/ATTACH] Niestety po wielu trudach i tutoraliach dotyczących "przecierania" ścian nie udało mi się dokonać niczego co w efekcie końcowym choć trochę przypominałoby efekt oczekiwany. Prosiłbym o pomoc lub wskazówki dotyczące sposobu wykonania takiego malowania. Pozdrawiam,Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 22.01.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 zał nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts