jo na 17.01.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 WitamKupiliśmy do nowego domu dużą, bardzo wygodną lodókę. Nie pamiętam jej symbolu, jednodrzwiowa to znaczy jedne drzwi do lodówki i jedne do zamrażalnika, szersza niż przeciętne, kosztowaałą ok. 3500,00 Jest naprawdę superasta, tylko co parę minut ( ok. 3) wydaje dziwny krótki odgłos, coś jak trzask albo taki odgłos podobny jakbyśmy mocno dociskali drewniany przedmiot. Czy to jest normalne? W dzień nie ma problemu, ale przy zasypianiu to naprawdę denerwuje. Jest wypoziomowana. Czy jest to powód do reklamacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akm1971 18.01.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Witam, Też mam chyba taką lodówke. Moj prblem jest taki ze ogólnie głośno "chodzi".... Ale kupując wiedziałem.Jeśli chodzi o Wasz problem to chyba faktycznie powinniście to zgłosić do serwisu. pozdrawiam Ps. Udało mi sie kupić tą lodówke dużo taniej i dodatkowo z Sharpa dostałem 700 pln za to że na jednej bocznej ściance na samym dole jest lekkie wgniecenie-prawie niewidoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 18.01.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Moja lodówka "chodzi" cicho , ale te trzaski..... Co jakis czas cos sie przelewa , strzela i zapewne odgłosy, które czasem wydaje nie są dla lodówki normalne. Reklamacji nie uwzględniono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogacek 18.01.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 sharp tak ma. przy kupnie wiedziałem że nie jest bardzo cicha. ale cóż podobała mi się. moja kosztowala 2500. to stuknięcie jest mało słyszalne i raczej nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 18.01.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Ja mialam chyba podobny problem z moja Amicą kilka lat temu-słychać było zwlaszcza nocą- trzaski,strzelania.Była na gwarancji.Pan z serwisu przyjechał i powiedział ,że niektóre tak mają i ku mojemu żdziwieniu wyjął śrubokręt i :podziabał "nim tylna ściankę lodówki.Po prostu podziurkował folię srebrną z tyłu. I problem przestał istnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arletta78 18.01.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 O kurcze, mam ten sam problemik, też z Amicą, myślalam, że się muszę z tym pogodzić ale chyba wezwę fachowca bo sama śrubokrętem raczej boję się dziabać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogacek 18.01.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 sharp z tyłu nie ma folii tylko metalową płytę. odgłosy się biorą z tego że sharp nie ma wymiennika ciepła z tyłu tylko oddaje ciepło przez scianki lodówki. naprężenia powstają i stąd pewnie te odglosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts