Gość Rari 20.08.2003 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Hi, prosze o pomoc! posiadacie jakis namiar na firme oferujaca dobrej jakosci drewno na wiezbe dachowa po obrobce jak w tytule? w gre wchodza woj. malopolskie lub oscienne ze wzgledu na koszty transportu; szukanie po necie niewiele dalo, wiekszosc tartakow mazgla pedzlem, w najlepszym razie wykapie drewno przed dobranocka (szybko); dzieki za info; imiona tych, ktorzy pomoga beda wyryte na krokwi w moim dachu pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 21.08.2003 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Ja zakupiłem więźbę w jednym tartaku (ze względu na jakość i cenę) i zawiozłem do impregnacji ciśnieniowej do drugiego (Tartak Gródków woj. śląskie). Aby jeszcze zaoszczędzić trochę pieniędzy sam je poukładałem do impregnacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 21.08.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Mogę polecić oklice Warszawy - sprawdzone - ale to chyba dla Ciebie za daleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Rzeszów firma Czarnik ale jakości nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexsoft 21.08.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 A ja bym prosil namiary w Warszawie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 21.08.2003 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 krzysztofh ja również proszę o namiary w okolicach W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Rari 22.08.2003 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Dzieki Wam za info, wiem z ogloszen tez w muratorze, ze w Wawie dziala Fenix (net), ale zadnych blizszych danych nt. jakosci i cen;Uller, ile kosztowala taka impregnacja w Grodkowie? mam w planie ok. 10 kubikow do pasteryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 24.08.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2003 Uller, ile kosztowala taka impregnacja w Grodkowie? mam w planie ok. 10 kubikow do pasteryzacji 115 zł/m3 + 22%Vat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 24.08.2003 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2003 Na jaką głębokość impregnują wymienione przez Was firmy? Czy jest to impregnacja na całą grubość elementów czy tylko powierzchowna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 25.08.2003 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Uwaga Feniks tylko reklamuje się że robi impregnację ciśnieniowo, a tak na prawdę często wciska klientom drewno po zanurzeniowej impregnacji lub jak ktoś się upiera zleca to firmie, w której osobiście kupowałem więźbę (impregnowaną ciśnieniowo). Na budowę przyjechały wszystkie elementy tak impregnowane łącznie z łatami i kontrłatami. W trakcie montażu okazało się że brakuje jednego słupa podtrzymującego daszek przy wejściu, ale go po telefonie dostarczono również po procesie impregnacji.Podaję namiar: http://www.impregnacja-drewna.pl/To w okolicach Piaseczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 25.08.2003 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Szukacie porządnej impregnacji?Proponuję stronę http://www.margo-gorniak.poznan.plGwarantują impregnację na pełną grubość każdego elementy, pod warunkiem własnego suszenia drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexsoft 25.08.2003 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Czy ktos w Polsce produkuje drewno ktore:1. byloby suszone komorowo (bo w suszenie "powietrzne" to ja nie wierze - bo w Polsce nikt nie trzyma na placu swojej 9 miesiecznej produkcji)2. bylo cisnieniowo impregnowane3. mialo gwarancje (tj. ze jak przysla drewno z kornikami to moga sobie je zabrac)4. kosztowalo loco Warszawa < 1000PLN/m3? jak ktos wie kto produkuje takie drewno prosze o namiary..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 25.08.2003 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Skontaktuj się z hurtownią Centrum Budownictwa Szkieletowego w Otrębusach - http://www.domykanadyjskie.plKontakt: tel. 0-22-758-51-50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marina123 25.08.2003 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Do Pana W. Nitki. Przepraszam ze w tym watku, ale czy moglby Pan skomentowac artykul, o ktorym pisze w dziale Napiszcie w "Muratorze", watek: zamokniecie sciany w lazience w domu kanadyjskim? Czy rzeczywiscie w USA buduje sie lazienki murowane w kanadyjczykach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 25.08.2003 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Odpowiedziałem Ci na wątku "Napiszcie w Muratorze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts