krzycha16a 17.01.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Kurczę..."szperam" po forum i nie mogę znaleźć nic konkretnego. Może ktoś z Was wie, czy na montaż szamba 12m3 lub 2x 6m3 wymagane jest specjalne zezwolenie? Dzwoniłam do dwóch producentów szamba oraz do Referatu Zagospodarowania Przestrzennego i Budownictwa w moim mieście i niestety nikt nic nie wie - nie słyszeli o żadnych zezwoleniach. Wyszukiwarka znalazła mi kilka starych (2002,2004,2006 rok) wątków dotyczących szamba 12m3 i tam niestety też był poruszany temat "nieszczęsnego" wymaganego zezwolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 18.01.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 każde szambo, jako zbiornik szczelny na nieczystosci wymaga pozwolenia na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 18.01.2008 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 każde szambo, jako zbiornik szczelny na nieczystosci wymaga pozwolenia na budowę Dziękuję za odpowiedż...to akurat wiedziałam. Obdzwoniłam wszystkie ...no prawie wszystkie Urzędy i teraz juz wszystko...no prawie wszystko wiem w sprawie tego "śmierdzącego tematu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts