Piątka 17.01.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Bardzo Poproszę o kontakty na sprawdzone ekipy do stanu surowego z referencjami na prv... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyborek74 19.01.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 To i ja się przyłączam do prośby planuję budowę domu jednorodzinnego w Wiązownie Kościelnej pozdr kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.01.2008 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 24.01.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 jak rozumiecie pojęcie "referencje"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.01.2008 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Janrenovate przez referencje rozumiem, tak jak i w innych dziedzinach bywa, że urok osobisty musi być czymś wzmocniony... i można będzie zerknąć na prace wykonane i pogadać z byłym inwestorem [/b] Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 25.01.2008 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Janrenovate przez referencje rozumiem, tak jak i w innych dziedzinach bywa, że urok osobisty musi być czymś wzmocniony... i można będzie zerknąć na prace wykonane i pogadać z byłym inwestorem [/b] Pozdrawiamy A jak bywa w innych dziedzinach? Listy polecajace?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 25.01.2008 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Janrenovate, droczysz się ze mną? wygrywasz wszystkie konkursy bez pokazania historii pracy? sugerujesz , że tak poprostu sława nas wyprzedza.. oczywiście samoistnie sama z siebie..? Twój urok musi być wielki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 25.01.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Ja sie nie drocze,tylko ciekawe jak Ty zareagujesz jak na Twojej budowie,czy też juz w zamieszkałym domku czeredy "zerkajacych" będzie chciało obejrzec dzieło MASTERa. Zastanawie mnie czy bedziesz kontent?? A druga rzecz to wiekszosc inwestorów nie zyczy sobie czegoś takiego,nalezy uszanować czyjąs prywatność,prawo do świetego spokoju. Jest tez cos takiego jak ochrona danych osobowych,a i nie wiadomo kto przyjdzie "zerkać',moze jakis z Wołomina,albo innego Pruszkowa?? Czy moze bedziemy nawzajem sie prześwietlkać? Wykonawca inwestora? Czy aby ma akurat fundusze na inwestycje? Ja w kazdym badź razie nie udotepniam żadnych danych kontaktowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 26.01.2008 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Janrenovate, wszystko rozumiem, jasne.. ale zauważ, że ja występuję z prośbą o namiar na ekipę do tych, którzy może nie myślą od razu o prześwietlaniu, tylko zwyczajnie chcą WYKONAWCY wydać dobrą opinię.. Ja tam głośno mówię , gdy ktoś jest w czymś dobry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 27.01.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Wczesniej pisałaś/eś o referencjach,ja pojmuje to jednoznacznie:Popini chcesz zasiegnąc,przeciez to proste.masz kierownika budowy,architekta,inspektora nadzoru i jeszcze kogos tam,niechaj polecą sprawna ekipe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Przeżyłam na budowie nie jedną wizytę ludzi (było ich już chyba kilkanaście), ktorzy zastanawiają się nad zatrudnieniem pana, ktory u mnie budował. Dzięki temu poznałam fantastycznych ludzi :) Polecam Więc nie przesadzałabym z tym problemem z uzyskaniem referencji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdanski64 17.08.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Bogdański górale tel 602-388-733 domy pod klucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 23.08.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Jeżeli jeszcze aktualne to proszę o kontakt 0-693 411727 Grzegorz Wybudowane budynki prze mnie można obejrzeć niedaleko Grodziska Mazowieckiego (7 budynków) oraz jestem w stanie podać telefony do inwestorów w celu potwierdzenia referencji Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej .104 23.08.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 http://www.eurobud24.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts