Jukka5 17.01.2008 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Witam Chciałam rozbudować domek jednorodzinny. Jestem właścicielem tegoż domu oraz działki na której stoi. Chodzi mi o dobudowanie do niego 3 pokojów.Dodam, że gmina posiada plan zagospodarowania, czy muszę wystepować o warunki zabudowy?Jakie wnioski i pozwolenia są mi potrzebne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 18.01.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 warunki zabudowy nie bedą potrzebne. Resztę informacji zdobedziesz przeszukujac forum, do czego serdecznie zachęcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 18.01.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 wpis z planu, projekt rozbudowy (kompleksowy: architektura, wod-kan, gaz, elektryka itp), projekt domku istniejącego (albo inwentaryzacja budowlana), mapa d/c projektowych, operat odrolniajacy (jesli konieczny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jukka5 19.01.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Ale tego jest Pewnie to dopiero początek. Pocieszam się, że inni też to przechodzili i jakoś przetrwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jukka5 19.01.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Najgorsze jest to że nie mam planów domu. Czy ktoś może orientuje się jaka jest cena sporządzenia inwentaryzacji budowlanej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts