byczy 18.01.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 może ktoś mi powie jak kształtują się ceny wykonania ocieplenia budynku w warszawieile kosztuje sama robocizna, a ile robocizna z materiałem planuję ocieplić dom na wiosnę ok 350 m2 elewacji 10 cm styropian może ktoś ma jakąś ekipę godną polecenie - szybką tanią i solidną dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scs 19.01.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 40zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 19.01.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 szybką tanią i solidną Możesz wybrać dowolne dwa, z tych trzech. Cena, którą podał scs jest wg mnie graniczną ceną minimalną... Oczywiście mówimy o samej robocie, bez materiału. Dobra firma za robotę z materiałem weźmie między 95 a 120 zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andromedea15 19.01.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 o kurczę, w lubelskiem za elewację identycznego domu (ciut mniej, jakieś ~330), znajomy budowlaniec weźme od nas średnio 25 zł/m. Razem wychodzi nam jakieś 9 tys za robociznę. Budowlaniec bardzo solidny, robił już u nas dużo, sympatyczny, można z nim jak z człowiekiem pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 19.01.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Jeden gość zatrze Ci tynk na wszystkich ścianach? To życzę mu powodzenia. Będziesz mieć piękne plamy na wszystkich ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andromedea15 19.01.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 a w którym miejscu powiedziałam, że to JEDEN facet?? Robotnik ma swoją firmę, będzie ich robiło trzech.Kasę zgarnia główny, a jak się dzieli to już nie moja sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 19.01.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 W takim razie źle Cie zrozumiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzisiek77 22.01.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Napierw trzeba wiedzieć ile w tych trzystu piędziesięciu metrach kwadratowych będzie udziwnień typu obróbki okien z gzymsami czy bez, a może bonie będą występować, czy kompletne ocieplenie z tynkiem, jaki rodzaj tynku, materiał duże pole do popisu czy firmowy lub wyteórnia prywatna, palący czy samo gasnący, a może grafitowy, z frezem czy bez, a może na pióro i wpust. Ceny mogą być bardzo różne, a przytym wybór wykonawcy to inna bajka. Czasami to co tanie nie oznacza najlepsze, a to co drogie nie musi przynieść oczekiwanego efektu. Pozdrawiam i powodzenia w doborze firmy Zdzisiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byczy 24.01.2008 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Dzięki Ździsiek tak szczegółowo jeszcze o tym nie myślałem. mam zamiar użyć 10 cm styropinu z zakładem. reszta tj tynk, kolor bonie etc zależy od iwestora czyt. żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts