rodan 18.01.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 W kwietniu zamierzam zrobić sobie wakacje wybrałam Cypr miejscowość Paphos , może ktoś z was wie gdzie mogę kupić w miarę tanie bilety lotnicze do tej miejscowości ? Condor oferuje je od 766-696 euro - to przesada jak na tą odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.01.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 chartery latają do Larnaki, z tamtąd przejedziesz sobie do Paphos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodan 18.01.2008 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Że tam latają to wiem zdecydowanie za daleko - szkoda mi kasy na taksówkę , a z powrotem też muszę się jakoś dostać na lotnisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.01.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Kup se osiołka, będziesz miał taniość -żeby koszta zminimalizować..Bierz nażartego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.01.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Kup se osiołka, będziesz miał taniość -żeby koszta zminimalizować..Bierz nażartego Sell gdzie Ty te wszystkie pomysly trzymasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.01.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 z zablindowanej droselkapy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 18.01.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Bierz 7,50 za pomysł.. bez holajzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.01.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Jak trychter robiony jest na szoner to bez holajzy ani rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodan 19.01.2008 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Kup se osiołka, będziesz miał taniość -żeby koszta zminimalizować..Bierz nażartego Dzięki za radę , nigdy nie wpadłabym na takie rozwiązanie !? A tu proszę !! Jakie pomysły ,skoro radzisz ? to na pewno musiałeś już korzystać z takiego środka transportu ? Daleko na nim dojechałeś , oczywiście z opcją "osiołek nażarty" ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobb 12.02.2008 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 W kwietniu zamierzam zrobić sobie wakacje wybrałam Cypr miejscowość Paphos , może ktoś z was wie gdzie mogę kupić w miarę tanie bilety lotnicze do tej miejscowości ? Condor oferuje je od 766-696 euro - to przesada jak na tą odległość I do Larnaki i do Pafos latają czartery. Możesz kupić bilet bezpośrednio w biurze podrózy. Cypryjskie linie też latają bezpośrednio z Warszawy lub np. Berlina, bo nie wiem, gdzie masz bliżej. Poszukaj bezposrednio w cypryjskich liniach lotniczych lub poszukaj sobie lotu na jakiejs wyszukiwarce lotow typu http://biletylotnicze.eturystyka.org Ten Condor straszliwie drogo ci wyszedł. Mam nadzieje ze chociaz w dwie strony ta cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodan 20.02.2008 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Dzięki za info , niestety nie znalazłam ciekawej oferty przelotu , zmiana planu - lecę na Maderę , najlepsze połączenie to : Szczecin-Londyn-Madera . Wymianę mam z timeshare, wiec muszę patrzeć na całkowite koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassie 12.06.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 a czy ktoś wie, które linie latają najtaniej z Londynu do Krakowa? normalnie latam do Warszawy, nie bardzo wiem, ktora linie wybrac do Grodu Kraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagłoba 16.06.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Z tego co wiem trasę Kraków - Londyn obsługuje na pewno Centralwings, ceny od 150 funtów w górę. W Londynie właściwym lotniskiem jest tu Gatwick. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassie 17.06.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Centralwings jest na Gatwick? dobrze wiedziec, bo wiekszosc tanich linii z Polski ląduje na Stansted czy nie daj Boże Luton. loty z Gatwick to prawie jakby się leciało prawdziwą "drogą" linią lotniczną, to najlepsze londyńskie lotnisko po Heathrow. leciałeś na tej trasie tą linią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mind 17.06.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Z Krakowa na Gatwick lata jeszcze EasyJet. Sa chyba tansi od Centralwings. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassie 18.06.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 O, dzieki, rzeczywiscie. Nie wiedzialem. Do Warszawy EJ lata z Luton. Zaczyna mi chodzic po glowie, zeby dokonac porownania - do Kraka poleciec EJ, a jak nastepnym razem (ca 2 miesiace pozniej) bede leciec do Warszawy wezme Centralwings (do stolicy takze lataja z Gatwick, w przeciwienstwie do EJ) i zobacze, ktora linia bardziej mi odpowiada (chociaz wiecej lotow na pewno bede wykonywac w strone Warszawy, wiec niech EJ postara sie dorownac Centralwings pod wzgledem wyboru lotnisk, bo Luton mam juz po dziurki w nosie i wole tam nie wracac w najblizszym czasie.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagłoba 19.06.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Co do lotnisk, Centralwings jest jedną z niewielu tanich linii, które w Warszawie dokują na starym terminalu, a nie w baraku Etiudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassie 20.06.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 a to calkiem fajnie, szczegolnie ze EJ siedzi na Etiudzie. czyli 1:0 dla CW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tbag 23.06.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 faktycznie jeśli chodzi o Centralwings to mają super tanie bilety ze chyba nawet ci co nie zarabiają kroci mogą sobie pozwolić na wyjazd z Polski.Z tego co wiem to nawet teraz wiele połączeń otworzyli nowych np do Lizbony tam gdzie ja sie właśnie wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
housedom 26.03.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Tanio bilety można kupić na stronie http://www.eloty.pl/. Możemy porównać tu oferty i wybrać najkorzystniejszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts