Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie tanio kupić bilety lotnicze?

rodan

Recommended Posts

Jak trychter robiony jest na szoner to bez holajzy ani rusz. :D

Kup se osiołka, będziesz miał taniość

-żeby koszta zminimalizować..Bierz nażartego

Dzięki za radę , nigdy nie wpadłabym na takie rozwiązanie !? A tu proszę !! Jakie pomysły ,skoro radzisz ? to na pewno musiałeś już korzystać z takiego środka transportu ? Daleko na nim dojechałeś , oczywiście z opcją "osiołek nażarty" ? ? :D :)

• 4 weeks później...
W kwietniu zamierzam zrobić sobie wakacje wybrałam Cypr miejscowość Paphos , może ktoś z was wie gdzie mogę kupić w miarę tanie bilety lotnicze do tej miejscowości ? Condor oferuje je od 766-696 euro - to przesada jak na tą odległość :o :(

I do Larnaki i do Pafos latają czartery. Możesz kupić bilet bezpośrednio w biurze podrózy. Cypryjskie linie też latają bezpośrednio z Warszawy lub np. Berlina, bo nie wiem, gdzie masz bliżej. Poszukaj bezposrednio w cypryjskich liniach lotniczych lub poszukaj sobie lotu na jakiejs wyszukiwarce lotow typu http://biletylotnicze.eturystyka.org

Ten Condor straszliwie drogo ci wyszedł. Mam nadzieje ze chociaz w dwie strony ta cena.

• 3 months później...

Centralwings jest na Gatwick? dobrze wiedziec, bo wiekszosc tanich linii z Polski ląduje na Stansted czy nie daj Boże Luton. loty z Gatwick to prawie jakby się leciało prawdziwą "drogą" linią lotniczną, to najlepsze londyńskie lotnisko po Heathrow.

leciałeś na tej trasie tą linią?

O, dzieki, rzeczywiscie. Nie wiedzialem. Do Warszawy EJ lata z Luton.

Zaczyna mi chodzic po glowie, zeby dokonac porownania - do Kraka poleciec EJ, a jak nastepnym razem (ca 2 miesiace pozniej) bede leciec do Warszawy wezme Centralwings (do stolicy takze lataja z Gatwick, w przeciwienstwie do EJ) i zobacze, ktora linia bardziej mi odpowiada (chociaz wiecej lotow na pewno bede wykonywac w strone Warszawy, wiec niech EJ postara sie dorownac Centralwings pod wzgledem wyboru lotnisk, bo Luton mam juz po dziurki w nosie i wole tam nie wracac w najblizszym czasie.)

faktycznie jeśli chodzi o Centralwings to mają super tanie bilety ze chyba nawet ci co nie zarabiają kroci mogą sobie pozwolić na wyjazd z Polski.

Z tego co wiem to nawet teraz wiele połączeń otworzyli nowych np do Lizbony tam gdzie ja sie właśnie wybieram

• 4 years później...