agika 18.01.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Wybieram umywalki i reszte, zastanawiam sie czy wszystko w lazience powinno byc z tej samej seriii. Podobaja mi sie kwadratowe umywalki natomiast reszta nie. Czy macie polaczenia roznych ksztaltow w ceramice lazienkowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 19.01.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 my mamy w gornej lazience kibelki i umywalke tej samej serii- umywalka jest kwadratowa a kibelki polokragle i wyglada to dobrzew dolnej lazience mamy owalna umywalke i owalny kibelek roznych producentow. Dobrane sa odcieniami ceramiki. Musisz pamietac ze jedna firma produkuje biala inna "pozolkla" ceramike i jesli maja byc blisko siebie to warto o tym pomyslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 19.01.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 mamy ceramike z tej samej serii.kupilismy ja z wygody, nie tracac specjalnie duzo czasu na poszukiwania oraz pieniedzy na placenie. z obecnej perspektywy mieszkanca juz wiem, ze zrobilismy dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.01.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Mam umywalkę i muszlę tej samej firmy, ale z różnych serii. Ich kształty nie są jakieś super nietypowe, więc pasują do siebie. W każdym razie ja nie widze zgrzytu. Muszla Victoria umywalka Hall firmy Roca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.01.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Mamy z jednej serii umywalke i kibelek + kolo, varius. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 20.01.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Kibelek Roca Dama Senso, Umywalka Roca Hall, Bateria Roca targa, Wanna Ravak Rosa 2 asymetryczna, bateria do wanny jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agika 20.01.2008 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 o ja tez wanne Rosa 2 bede miala, umywalke prawdopodobnie podwojna Keramag Renowa plan 1 i do muszla z tej serii. Czy polecacie mi jakas wanne 160/75 do dzieci, bo na razie stanelo na firmie Kolo?Do Wc na dole Laufen Pro A 60 i sedes chyba z tej serii, chocia podoba mi sie tez Villeroy&Boch Subway i nie wiem, czy dobzre razem by wygladaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 20.01.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Zakupiliśmy z zielonym zagłówkiem i rączką. Nie wiem czy nie lepiej było wziąć w kolorze jasnym, ale mówi się trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudia 21.01.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Wszystko mamy z innej firmy; wanna Excellent, kibelek Villeroy&Bosh, umywalka Fuori Quta - wszystko do siebie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptysia 21.01.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 my kibelek mamy Roca taki zwykly, a umywalke mamy prostokatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts