Majka 23.01.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 to kto skoczy ze mną puścić dymka? Jestem Mogę się dołączyć? pewnie Możemy spojkojnie zapalic w moim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.01.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 to kto skoczy ze mną puścić dymka? Jestem Mogę się dołączyć? pewnie Możemy spojkojnie zapalic w moim domku w maju, jak się okna otworzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.01.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 U mnie w mieszkanku można cały rok bez otwierania okien - dobre, stare, nieszczelne budownictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.01.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 to kto skoczy ze mną puścić dymka? Jestem Mogę się dołączyć? pewnie Możemy spojkojnie zapalic w moim domku w maju, jak się okna otworzą... retro ja palę codziennie, wieczorkami siedząc w fotelu w salonie i czytając prasówkę. Rodzina w tym czasie przebywa w części domy tzw sypialnej / T drzemie przed tv, syn gra na kompie, córka stuka na gg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.01.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 no przecie żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.01.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 no przecie żartowałem Serio serio?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.01.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Wowka napisał Masz rację, oszczędzać można na wszystkim. Niemniej nie bez powodu pewne artykuły noszą nazwę "używki" i nie należą do nich ani czekolada, ani kabanosik, ani kotlet schabowy. Definicja używki (za Wikipedią): Używka - substancja z powodu swego składu chemicznego działająca na układ nerwowy: kawa, herbata, tytoń, afrodyzjaki itp. Mogą być nimi również napoje alkoholowe, narkotyki i inne substancje psychoaktywne, zmieniające (w mniejszym lub większym stopniu) stan świadomości człowieka. Znaczy się autor definicji jest w błędzie. Ja jeszcze znam uzależnienie od Snickersów, orzeszków pistacjowych, wędkowania.... (samochód pomijam bo nakrzyczycie że służbowo trzeba - ciekawe że kiedyś na mojej ulicy stały 3 zamiast 300 i żylismy). Najtaniej wychodzą mnie Snickersy bo 1.50dziennie, pistacje gorzej, no a wędkowanie z zanetami, paliwem, opłatą za akweny,łódkę, sprzętem....kurde nie ma co liczyć. To wszystko jest dla mnie bezcenne. Za wszystko inne, między innymi za fajki zapłacisz kartą MasterCard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.01.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Przyznaję się bez bicia, poza fajkami jestem uzależniona od kawy Ale leczniczo, bo bez kawy rano nie mam ciśnienia, a po dwóch osiągam książkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 23.01.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 moje uzależnienia : papierochy , kawa (również leczniczo), forum ( i to jest najbardziej szkodliwe społecznie jak mi mówią znajomi budowlańcy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.01.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Poza forum (ja też ) zaczynam być chyba uzależniona od remontu Już mam kolejne koncepcje, co by tu jeszcze zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.01.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Wowka napisał Masz rację, oszczędzać można na wszystkim. Niemniej nie bez powodu pewne artykuły noszą nazwę "używki" i nie należą do nich ani czekolada, ani kabanosik, ani kotlet schabowy. Definicja używki (za Wikipedią): Używka - substancja z powodu swego składu chemicznego działająca na układ nerwowy: kawa, herbata, tytoń, afrodyzjaki itp. Mogą być nimi również napoje alkoholowe, narkotyki i inne substancje psychoaktywne, zmieniające (w mniejszym lub większym stopniu) stan świadomości człowieka. Znaczy się autor definicji jest w błędzie. Ja jeszcze znam uzależnienie od Snickersów, orzeszków pistacjowych, wędkowania.... (samochód pomijam bo nakrzyczycie że służbowo trzeba - ciekawe że kiedyś na mojej ulicy stały 3 zamiast 300 i żylismy). Najtaniej wychodzą mnie Snickersy bo 1.50dziennie, pistacje gorzej, no a wędkowanie z zanetami, paliwem, opłatą za akweny,łódkę, sprzętem....kurde nie ma co liczyć. To wszystko jest dla mnie bezcenne. Za wszystko inne, między innymi za fajki zapłacisz kartą MasterCard To ja myślałem ,że ty szukasz knajpy ,żeby sobie zajarać w spokoju . Sie normalnie pomyliłem. .Chyba nie znalazłeś odpowiedzi na zadane przez siebie pytania???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.01.2008 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Nikt Specjalny Porozwlekało sie, jak zawsze. Na mądrych, głupich, arogantów,wróżbitów, czarno widzących, wszystko wiedzących, zrezygnowanych, oponentów, edukacyjnych i Bóg wie kogo jeszcze. Tych Light, którzy potrafią przyjaźnie przyswoić ciut za mało, ale nie szkodzi. Najpiękniejszy był post nr 2 z linkiem do Najsztuba w rozmowie w Przekroju. Stwierdzenia że akcyza z fajek, gorzały i paliwa ratuje państwu i rządzącym dupy-bez argumentu. Żeby zlikwidować producentów tytoniu i fajek - bez argumentu. I najważniejsze w państwie ekonomicznej wolności. Że jak mam swoja prywatną, ciężko wypracowaną knajpę - i chcę żeby w niej goście mogli zapalić-to ustawodawca zadecyduje za mnie, chociaż przy okazji nie spyta o spłatę kredytu, VAT i dochodowy. Bajka nie kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.01.2008 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 No i godzina postu jest do bani, bo u mnie na kompie 23.28 więc żebyście nie myśleli że po nocy siedzę i dumam i pazury obżeram, he,he - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.01.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 U mnie się godzina prawidłowo wyświetla Przestaw sobie czas w profilu na zimowy... Albo nie przestawiaj, bo zaraz znowu zmiana będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.01.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Nikt Specjalny Porozwlekało sie, jak zawsze. Na mądrych, głupich, arogantów,wróżbitów, czarno widzących, wszystko wiedzących, zrezygnowanych, oponentów, edukacyjnych i Bóg wie kogo jeszcze. Tych Light, którzy potrafią przyjaźnie przyswoić ciut za mało, ale nie szkodzi. Najpiękniejszy był post nr 2 z linkiem do Najsztuba w rozmowie w Przekroju. Stwierdzenia że akcyza z fajek, gorzały i paliwa ratuje państwu i rządzącym dupy-bez argumentu. Żeby zlikwidować producentów tytoniu i fajek - bez argumentu. I najważniejsze w państwie ekonomicznej wolności. Że jak mam swoja prywatną, ciężko wypracowaną knajpę - i chcę żeby w niej goście mogli zapalić-to ustawodawca zadecyduje za mnie, chociaż przy okazji nie spyta o spłatę kredytu, VAT i dochodowy. Bajka nie kraj czaczuje ...jakby powiedział mój teść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.04.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 yyy, ja bez dynka 13 dni, zostawcie to g-wno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.04.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Aluland - nie gratuluję. Owsiakowi kiedyś zaczęli publicznie na antenie gratulować po roku - to wiesz , wyśmiał ich. Powiedział - "no co Wy? mnie ciągnie do szluga, że zaraz jak mi przypominacie bym zajarał. Pogratulujcie za 10 lat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 06.04.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 wiesz jeden cieszy się dniem inny miesiącem a inny rokiem, kazdy z nas ma swoją miarę i swój cel. Czy 10 lat jest barierą? nie, napewno nie, więc cieszę się tym co mam 16 dniem bez dymku i jest zajefajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 wiesz jeden cieszy się dniem inny miesiącem a inny rokiem, kazdy z nas ma swoją miarę i swój cel. Czy 10 lat jest barierą? nie, napewno nie, więc cieszę się tym co mam 16 dniem bez dymku i jest zajefajnie. I tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 07.04.2008 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Oczywiście że masz rację.Nawet nie próbuję negować - miałem na myśli że przed tobą długa walka jeszcze z nałogiem. Moja żona nie pali ponad 4-ty miesiąć. Na razie jej wychodzi.Ja nawet nie próbuję próbować -:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts