Lataren 19.01.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Jak w temacie co polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leyla 19.01.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Pościele i kołdry polecam zdecydowanie Jysk. Pościel jest w tzw. "normalnych" wymiarach, nie to, co w Ikei, a jakość materiałów b. dobra. Natomiast nie polecam z Jyska prześcieradeł frotte z gumką, ścierki się robią, po 3 miesiącach nadają się do wyrzucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.01.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Koldry poduszki - JYSK (ale nie te najtansze) - maja chyba tez fajne promocjeposciel - trudno powiedziec - mam Ikee - na razie ok ale slysze glosy ze po 1wszym praniu robia sie koszmranew Jysku natomiast - sa moim zdaniem po prostu brzydkie :/ [ no ale gustibus ...itd.], nie kupilam bo mi sie nie podobaly wiec nic nie powiem o jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 19.01.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 posciel z allegro - bardzo ladna i kolorowa, niezlej jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.01.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 ps. najdroższe " przescieradlo z Ikei (z satynowanej bawełny) po niecalym miesiacu uzytkowania ma na swojej powierzchni takie "zbite" kuleczki (od otarc materialu o cialo) Imho - to zenada zeby w takiej cenie sprzedawac szajs w poscie wyzej piszac o "poscieli" mialam na mysli poszewki na koldre i poduchy btw. w ikea dziwne poduszkowe wymiary 50/60 ja zdecydowanie lubie wiksze poduszki 60/80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicola77 19.01.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Polecam pościel i kołdry z ZPP''Świt''.Mają sklep internetowy ale sprzedają też na allegro.Użytkuję ich produkty od roku i jestem zadowolona.Kolor z poszewek nie zchodzi i dobrze się śpi.Cenowo jak najbardziej ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek111 28.07.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 (edytowane) Edytowane 29 Lipca 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 29.07.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Kołdry tylko z Jyska, choćby ze względów na standardowy wymiary. Jakość kołder również przyzwoita, nie tylko tych najdroższych. Poduszki z Jyska natomiast (te najtańsze i te średnie) - moim zdaniem bardzo kiepska jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elanowak 29.07.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Ja mam kołdrę i poduszkę z Jyska i dobrze się sprawdza. Pościel mam jedną, taką z bawełny satynowej i mi się zniszczyła, ale bodajże po 2 lata intensywnego użytkowania, prana normalnie w pralce, nic nie odbarwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinia15 29.07.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Ja również mam pościel z Jyska i chwale sobie jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 29.07.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Ja bardzo dlugo szukalam poduszki, ktora bylaby puszyta, miekka i zeby nie "sflaczala" po kilku dniach uzytkowania. W koncu kupilam w Jysku (jedna z drozszych ale byla akurat wyprzedaz, wiec znacznie taniej) i musze powiedziec - rewelacja.Uzytkuje ja juz jakies pol roku i nadal puszysta jak na poczatku.Generalnie bardzo rzadko zagladam do Jyska, jakos nie przemawia do mnie ten sklep:) ale jesli chodzi o posciel to wydaje mi sie, ze maja dobre produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matei 31.07.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Zdecydowanie Jysk. Osobiście nic już nie kupuję w Ikei, po tym jak miałem stamtąd kilka rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.07.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Od kilku lat używam kołder z Jyska i jestem bardzo zadowolona. Kupiłam jedną, potem drugą, poczekałam na przecenę i wtedy kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diplodok 31.07.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Ja z kolei mam poduszki z ikei a kołdrę nie pamiętam skąd. Pościel kupuję w Ikei, pasuje jak ulał. Poduszki są mniejsze niż standardowo, ale dla nas w sam raz. Podoba mi się również szalenie pościel w H&M Home, ale niestety nie w każdym mieście mają placówki w Jysku nie podobaja mi się pościele, a jedna z droższych poduszek b. szybko mi się "skluszczyła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewka_so 01.08.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Jysk (ale nie najtańsze wersje) ma bardzo dobre jakościowo produkty do spania i ręczniki. Nic się z nimi nie dzieje u nas mimo prania kodry i poduszek do jakiś czas od roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gratym 01.08.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Zdecydowanie Jysk. Kupiłam chłopakom kilka dobrych lat temu,antyalergiczne. Kołdry te piorę z dwa razy w roku w pralce w 90 stopniach i nic się nie dzieje. Cenowo były średnie. Kupując je z myślą o wyrzuceniu po 2 latach,bo syn alergik "kurzowy",ale do dziś są miękkie i po praniu wyglądają jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek8454 04.08.2014 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 My mamy i z Ikei i z Jysku - różnicy nie widzę żadnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta34 06.08.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Pościel z IKEI nie ma sobie równych Kilka razy można prać w ciągu miesiąca nawet a i tak ciągle pozostaje tak samo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolan_za 17.11.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Jeśli planujecie zmianę komfortu spania w swojej sypialni na swięta to polecam wizyte w Agata Meble Mają teraz ekstra promocję wszystkie materace w wymiarach od 80 do 200 x 200 cm oraz kołdry Hollofil Allerban o wymiarach 220x200 cm. Promocja jest ważna do do 23 listopada 2014 roku. Jeśli chodzi o pościel to też widziałam ciekawe wzory, ale nie przyglądałam sie zbytnio, bo to akurat mam i to kilka kompletów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 22.11.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Ja kupowałam materac w Agacie i muszę powiedzieć, że lepiej nie słuchać pracowników którzy doradzają w wyborze. Ja wtedy za poradą pracownika kupiłam materac wyłącznie dla siebie o twardości H3, a ważyłam 65 kg. Jest zdecydowanie za twardy. Ale jeżeli chodzi o samą transakcję i dostawę z wniesieniem do domu, to tutaj wszystko było idealnie.Jakiś czas później szukałam poduszki i trafiłam do innego sklepu, w którym nie dość że kupiłam idealną poduszkę, to jeszcze położyłam się na tym samym materacu który kupiłam i pracownik sklepu w sposób profesjonalny wytłumaczył mi, dlaczego źle mi się na nim śpi. Wtedy dopiero zraziłam się do pracowników w Agacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts