ludwik_13 22.11.2014 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Poduszki z pianki, dostosowane do spania na boku lub plecach , z IkEA.Używamy od kilku lat, śpi się super, tylko powłoczki z IKEA (białe) są byle jakie, żółkną. Rozmiary pościeli z IKEA mi pasują, tylko trzeba się przestawić.Dla mnie np. pojedyncza kołdra 140 cm jest za wąska a 150 cm (IKEA) jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 01.08.2016 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Kołdra minimum 160 szerokości.......ale niezbyt gruba . A potem już tylko ZAPIECEK ! Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez Zdun Darek B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 31.07.2020 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Ja kupowałam materac w Agacie i muszę powiedzieć, że lepiej nie słuchać pracowników którzy doradzają w wyborze. Ja wtedy za poradą pracownika kupiłam materac wyłącznie dla siebie o twardości H3, a ważyłam 65 kg. Jest zdecydowanie za twardy. Ale jeżeli chodzi o samą transakcję i dostawę z wniesieniem do domu, to tutaj wszystko było idealnie. Jakiś czas później szukałam poduszki i trafiłam do innego sklepu, w którym nie dość że kupiłam idealną poduszkę, to jeszcze położyłam się na tym samym materacu który kupiłam i pracownik sklepu w sposób profesjonalny wytłumaczył mi, dlaczego źle mi się na nim śpi. Wtedy dopiero zraziłam się do pracowników w Agacie. Możesz napisać co Ci pracownik w tym innym sklepie wyjaśnił, jak wytłumaczył, że Ci się źle śpi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts