ciaszka 08.06.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Jestem maryna po dłuższej nieobecności , tym razem kłopoty osobiste ( szkoda gadać ) wyrzuciły mnie z na tor boczny. U nas nastał czas przeróbek, poprawek itd. To chyba najbardziej mozolny i upierdliwy okres. Mamy już kuchnię i zamontowane drzwi . Kończymy malowanie pokojów. Czekamy na drzwi do kotłowni i piwniczki. Pod koniec czerwca mają przyjść płytkarze do górnej łazienki a ja jeszcze nie mam na nią pomysłu. A z pomyślnych wieści -w sobotę wyjeżdżam z córuś nad morze strasznie się cieszę. Michant faktycznie trudna decyzja z tą naszą kuchnią , Krzyś ma w zupełności rację - każdy kieruje się własną wygodą . Ja zostawiłam częściowo otwartą stawiając ścianki po bokach i zostawiając otwór na szerokość 180 cm. Planowałam drzwi przesuwane ale ostatecznie z nich zrezygnowałam. Kuchnia jest wystarczająco duża ( u mnie powiększona poprzez rezygnację ze spiżarki). Za to salon stanowczo za mały , nadal głowię się gdzie tu się zmieści stół . Pozostawienie salonu otwartego pozwoli na wygodniejsze ustawienie stołu. Zamknięcie kuchni znowu daje możliwość wstawienia dużego stołu do kuchni . Coś za coś. Jak zrobię zdjęcia pokażę na czym polegają dylematy . Pozdrawiam serdecznie pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 09.06.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Dobrze,ze sie odezwałaś. Przykro mi ,ze tak Ci sie układa,ale najwazniejsze jedziesz nad morze. Wypoczniesz i i wszystko jakos sie ułozy. Zycze miłego wypoczynku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.12.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Haloooooooooooooooo Jest tu ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts