kze 07.06.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Kze na zdjęciach słabo widać ale faktycznie złoty dąb. Decyzja o kolorze kilka razy zmieniana. Wcześniej miał być orzech. Ale ostatecznie fotki z forum przesądziły Kurcze skąd wiesz ,że się boję A jak nikt nie wyciągnie i zostawi na pożarcie pająkom Nie cierpię piwnic No bo jestem psychologiem amatorem. Poza tym manager musi być troszkę psychologiem... Dasz radę i na pewno wyjdziesz. Archanofobia jest uleczalna i na pewno na nią nie cierpisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 11.06.2008 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Kze niezły jesteś jak na amatora A co do pająków ,niie chcę ich w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.06.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 ciaszko, już chciałam pisać - gdzie te zdjęcia, a tu taka niespodzianka Jejku, jakie zmiany Jak ubranko zmienia domek A o kolorek się nie martw. Podobno niektóre dopiero po tygodniu nabierają właściwych odcieni Ale na pewno musi wyschnąć. Co to jest na zdjęciu poprzedzającym łazienkę z geberitem? Okno?, kominek? i zamurowałaś drzwi? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 11.06.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Mam nadzieję Amtlo ,że twoje słowa się spełnią bo obecny kolor mnie dobija W hurtowni wyglądał ładnie. Gorzej kiedy próbowałam kolorować na stronie internetowej. Obecnie kolor jest bardziej wierny temu z internetu. Niestety. Już się poprawiłam i opisałam zdjęcia. Na zdjęciu jest skrzynka pod zaworki z wodą. Jedna będzie w pralni na poddaszu , dwie pozostałe w kotłowni. Jest 22:10 a moja ekipa hydraulików nadal pracuje . Jakoś czuję się nieswojo z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.06.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Skrzynka na zaworki - nigdy bym nie wpadła A hydraulikom postawisz browarka i będziesz się czuła ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.06.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 ciaszka jak ładnie drzwi z doświetleniem to dobry pomysł- widziałaś jak ciemno w wiatrołapie macie pięknie ociosaną więźbę i śliczną nadbitkę czy mi się wydaje czy przesunęliście drzwi do pom. gosp w stronę drzwi głównych? kuchnia bez spiżarki zrobiła się gigantyczna i fajna. co u tabalugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 13.06.2008 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Takie czasy Amtla, skrzynka na zaworki a nawet trzy skrzynki Na kabelki tylko dwie skrzynki Hydraulicy są the best. Zasłużyli na browarka tym bardziej ,że dzisiaj kończą. Sylvia dzięki za miłe słowa Nie przesuwaliśmy drzwi do kotłowni , zostawiliśmy tak jak jest w projekcie. Jedynie wydłużyliśmy wiatrołap prawie do łazienki . Dlatego wydaje się tak wąsko. Z kuchnią dzisiaj się pomęczę ale nie sama bo poprosiłam siłę fachową do pomocy. Przyjedzie pani która niegdyś zajmowała się projektowaniem kuchni . Nie będzie mi robić projektu ale spojrzy fachowym okiem jak rozplanować szafki i oświetlenie. Elektryk jeszcze nie zakończył pracy więc gdyby coś Niestety nie widziałam się od dawna z Tabalugą , wiem ,że czuje się lepiej i wygląda rewelacyjnie . To taka informacja z wczoraj. Muszę się poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.06.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Ach, te piony i poziomy - klasyka Wszędzie pilnować i uważać, a i tak nie mamy oczu naokoło głowy Ale widzę, że to już dużymi krokami do przodu i ku końcowi Niestety, nie widzę obrazków - coś się stało? Czy to tylko mój komp? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 22.06.2008 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Dzięki Amtla. To nie twój komp, faktycznie zdjęcia się nie otwierają . Muszę pogadać z synem. Postaramy się naprawić problem. Zmierzamy dużymi krokami do tynków i właśnie przypomniało mi się ,że zapomnieliśmy o domofonie na etapie prac elektryka. Co robić, co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.06.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witaj ciaszko, musze Cię zapytać o kolor tynku, czy jesteś teraz zadowolona? Na zdjęciach wygląda bardzo ładnie A synek to ma artystyczne ciągoty z tymi zdjęciami Mój też szalał swego czasu Matko, o ilu rzeczach trzeba pamiętać: zapisuję - domofon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 25.06.2008 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Amtlo kolor tynku 20539 z Kreislera całe szczęście zdecydowanie inaczej wygląda niż podkład. Nie potrafię go do czegoś konkretnego porównać ponieważ inaczej wygląda z daleka i inaczej z bliska. Chyba uderza w wanilię a konkretniej w budyń waniliowy. Teraz mi się podoba Tak ,synek artysta jest wielki i nawet podejście do życia ma iście artystyczne Dobrze ,że przypominasz ,faktycznie domofon znowu zapomnieliśmy, zaraz lecę na działkę żeby chociaż peszla położyli pod ewentualny kabel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.06.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 to ja jeszcze przypominam o peszelu i kablu zasilającym do bramy (tak na przyszłość) u nas pan elektryk sam o tym pamiętał i jeszcze wyprowadził na wszelki wypadek kabel do telefonu jakby nas za x lat podłączali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.06.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Tak ,synek artysta jest wielki i nawet podejście do życia ma iście artystyczne Ha, ha, ha - skąd ja to znam A waniliowe odcienie bardzo mi się podobają. Szkoda, że fotki i monitor czasami przekłamują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.06.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Kciuki trzymałam A styropian się trzyma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1981 26.06.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Witam Słoneczkowiczów my zaczynamy dopiero przygodę z tym projektem. kilks dni temu złożyliśmy papiery do starostwa i czekamy. jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to pierwsze wbicie łopaty nastąpi pod koniec sierpnia. z jednej strony nie mogę się doczekać a zdrugiej mam pełne wiecie co:):) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 26.06.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Amtla ,dzięki za trzymanie kciuków. Pomogło , bez wsparcia nie byłoby tak dobrze. Styropian trzyma się, nawet nieźle . Szef ekipy pochwalił i zlecił inwestorowi " obciepać" tynkiem piwnicę Co inwestor posłusznie uczynił. Zrobiłam kilka fotek , postaram się wkleić. Może uda mi się zrobić zdjęcie tynku tak ,żeby oddawał kolor . Najbardziej tynk podoba mi się przy zachodzącym słońcu. Witaj kasia 1981 którą wersję Słoneczka wybrałaś ? Wprowadzacie jakieś zmiany? Dokładnie wiem co czujesz. Też się bałam i to jak . Budowa to wyzwanie ale za to jakie przyjemne . Sylvia dzięki za przypomnienie na czas. Jeden telefon do elektryka i kabelek z peszlem zostały zakupione. Ciekawe o czym jeszcze zapomnieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.06.2008 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Gratuluję postępów! Chwilę mnie nie było, a tu takie cuda.. Bardzo ładnie położony tynk. Gratuluje zabawy z aparatem w celu zrobienia artystycznych zdjęć. I jak idzie mężowi klejenie styropianu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 01.07.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Hello Ciaszka jestem pełna podziwu - tak pięknie się u was zrobiło i przytulnie i elegancko.No proszę okna , drzwi dojrzałam roletki - domek otynkowany po prostu śliczny i zgrabny Przyznaj się Ciaszka z domu takiego nie chce się wychodzić hi hi a na dworze przed nim siedziało by się całymi dniami co :) A ten koszyczek z kociętami niesamowity widok. Dzieci pomocne - pięknie tworzycie jedną wielką rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 03.07.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam serdecznie. Niesamowicie pędzicie do przodu. Domek pięknie już wygląda. Życzę powodzenia i szybkiej przeprowadzki Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.07.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Ciaszka ale ładny ten kremowy... (budyniowy? waniliowy?) w końcu udało mi się zdjęcia zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts