magi 28.04.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Miłego grillowania pod daszkiem fajnie domek już wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 29.04.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Dzięki Amtla , jestem pewna ,że już niedługo będę ci również gratulować Nie mogę się doczekać końca budowy. Coraz bardziej mierzi mnie nasze mieszkanie. Nawet zapał do sprzątania jakiś nie bardzo Basiab serdecznie zapraszam . Trzymam kciuki za terminy . Dzięki Magi, chyba zainwestujemy w większego grilla. Twój jest akuratny / może skoczę do makro/ Do_rota jak ja bym chciała być na takim etapie jak u ciebie. Pomysł na taras nie mój ale też mi się podoba , nie wspomnę o choince w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.04.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 ciaszka a ja znowu zdjęć nie mogę zobaczyć buuuu to przez to moje łącze... kiedy się wybierasz do mnie w odwiedziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 04.05.2008 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Sylvia, wprawdzie nie mam nowych zdjęć ale wkleję adresy do starych. Może uda się otworzyć http://ciachu.lua.pl/ab1.jpg http://ciachu.lua.pl/ab2.jpg http://ciachu.lua.pl/ab3.jpg Cieszę się ,że nie zapomniałaś . Mogę się wstępnie wprosić na odwiedziny 23 lub 24 maja ?Jeżeli termin oczywiście pasuje. Te dwa tygodnie przestoju na budowie bardzo mnie stresują. Martwię się czy okna i rolety przyjadą na czas. Poważnie mną trzepnie jak będzie poślizg.Mam zaklepanego inspektora z banku na 15 maja. Liczę na wypłatę transzy do 20 żeby kolejnym ekipom zapewnić materiały do pracy. Kolejne trzy dni mam nadzieję się zrelaksować- jadę na trzy dni do Karpacza ( na szkolenie ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.05.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Sylvia, wprawdzie nie mam nowych zdjęć ale wkleję adresy do starych. Może uda się otworzyć http://ciachu.lua.pl/ab1.jpg http://ciachu.lua.pl/ab2.jpg http://ciachu.lua.pl/ab3.jpg Cieszę się ,że nie zapomniałaś . Mogę się wstępnie wprosić na odwiedziny 23 lub 24 maja ?Jeżeli termin oczywiście pasuje.. śliczny domek jasne że tak Te dwa tygodnie przestoju na budowie bardzo mnie stresują. Martwię się czy okna i rolety przyjadą na czas. Poważnie mną trzepnie jak będzie poślizg.Mam zaklepanego inspektora z banku na 15 maja. Liczę na wypłatę transzy do 20 żeby kolejnym ekipom zapewnić materiały do pracy. Kolejne trzy dni mam nadzieję się zrelaksować- jadę na trzy dni do Karpacza ( na szkolenie ) . relaksuj się i od razu nastaw na poslizgi przynajmniej potem ew. tylko się mile zaskoczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 04.05.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Ciaszka super dach wam wyszedł - dach mówi wiele o domku i daje taki szyk i elegancję Cały projekcik jest ciekawy waszego domku a jak tam dzieci z nastawieniem do nowego domku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 19.05.2008 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Sylvia przepowiedziałaś poślizg i to całkiem niemały. Od połowy maja miałam się cieszyć oknami i drzwiami a tu zaledwie cztery okna udało się ubrać. Jak zaczęły się poślizgi no na całym froncie. Ociepleniowcy przesunęli pracę za tydzień . Elektryk nie pokaże się dopóki okien nie będzie a hydraulik urobiony po pachy ( albo nawet po szyję). Nie wiem czy po raz kolejny nie będzie trzeba przekładać wizyty inspektora. Dobrze ,że się wcześniej zrelaksowałam Agusia dzieci moje najbardziej cieszą się z grillowania na działce a jeszcze bardziej z rozpalanych ognisk ( udało nam się już spalić sporo ziemniaków ). Razem z córcią " praktykujemy" w ogródku na skarpie. Jak coś wyrośnie to się pochwalę . Nikt w nas nie pokłada wiary to i wstyd się przyznawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 20.05.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Ciszka ja Ci dopinguje i wierzę w Ciebie i wciąż czekam na nowe foty hi hi ja oczekuje a sama nie za bardzo mam czas swoje wsadzić ale zaraz nadrąbię zaległości. Fakt że parę fotek się nie wczytuje się ale to chwilka i już będziesz miała wszystko oki.Z tego co widzę to z dni 22,26.01- 1, 02- 11.03- i 22. 04 Nie ma tak źle u mnie też chyba coś się nie wczytuje parę fotek ja Ci chciałam pisać ale czy to wypada jak czasem ktoś w pośpiechu robi niby nic złego ale ..... nie chce człowiek też nikogo poganiać :) Ciaszka piszesz że coś z córcią działasz na skarpie -- zrób fotki i pokazuj jak najwięcej hi hi tylko nie myśl że ja taka ciekawska ale po to jest ten dział aby uczyć innych - nabieramy tu nie złego doświadczenia jeden od drugiego więc do dzieła ..Liczę na Ciebie ..... Tak apropo jesteś może gdzieś na fotce czy ja ślepa czy cóś przyznaję okularów to ja nie mam Acha i jeśli możesz to napisz mi jakie wymiary ma Twój taras na tył domu bo ja wvciąz myślę nad moim czymś tylko nie wiem czym hi hi hi chciałabym taras , traweę i z tego jeszcze miec spory kawałek ziemi czyli przestrzeni ale jak wiesz nie mam za bardzo pola manewru i tak dumam i dumam wkońcu już nie wiem tyle mi się w głowie miesza żem głupia z leksza z tego jak tak dalej pójdzie to chyba zrobię po środku i taras i trawę ale na szczeście mam czas do wakacji pierw muszą mi otynkować dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 20.05.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Podziwiam Cię masz wszystko na miejscu i tak czyściutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.05.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 ciaszko, czy mogłabyś pokazać mi bliżej tą piwniczkę pod schodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 21.05.2008 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Agusia powklejałam zdjęcia z efektów naszych praktyk ogrodniczych Jeszcze kilka fotek się nie wyświetla ale jak poproszę syna to będą Nawet z te z inwestorką Amtla wrzuciłam dla ciebie zdjęcia piwniczki. Nie oddają głębokości ale postaram się zrobić zdjęcie z kimś w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.05.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 ciaszko, ślicznie dziękuję za fotki. Trochę mi się rozjaśniło Wstaw faktycznie kogoś do środka albo proszę zmierz głębokość.... Muszę przyznać, że wstawienie okien bardzo zmieniło klimat domku - oczywiście na ++++++++. Stał się taki domowy a nie budowlany Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.05.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 ciaszko ja nie chciałam ja tylko tak znając realia... zdjęc znowu nie zobaczyłam bo za wolno się wczytują na tym moim orange'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.05.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Dawno u Ciebie nie byłem. Bardzo ładny daszek i piwniczka (na winko?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.05.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 A co tutaj tak cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 31.05.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Przepraszam Amtla , zdjęcie czeka na wrzucenie od tygodnia Już się poprawiłam. Piwniczka nie jest duża ale jak się zrobi półki wystarczy na przetwory , słoje, odkurzacz i na przykład zapasową butlę do gazu ( to moja osobista wizja bo mąż będzie pędził piwo i wino ). Dam znać jak będzie i już serdecznie zapraszam. Ten tydzień był bardzo szybki i nerwowy z racji zamieszania z oknami. Cieszę się ,że już po wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 31.05.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Sylvia wiem ,że nie chciałaś . Jak tam wasze kotki po naszym nalocie? Po wielkich bólach okna są na miejscu. Dzisiaj patrząc na przednią elewację żałuję ,że do kuchni zamówiłam okno dzielone.Znowu Polak mądry po szkodzie Dzięki Kze , piwniczka całkiem fajna , chociaż ja tam jeszcze nie wskoczyłam . Taki ze mnie inwestor . Winko jak najbardziej ale chyba szybciej będzie piwko. Muszę tylko zdobyć przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 A czemu boisz się wejść do piwniczki? Na pewno wyjdziesz z niej lub .. pomogą Ci wyjść.. Bardzo ładne drzwi zewnętrzne. Czyzby okna miały kolor złoty dąb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 04.06.2008 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Kze na zdjęciach słabo widać ale faktycznie złoty dąb. Decyzja o kolorze kilka razy zmieniana. Wcześniej miał być orzech. Ale ostatecznie fotki z forum przesądziły Kurcze skąd wiesz ,że się boję A jak nikt nie wyciągnie i zostawi na pożarcie pająkom Nie cierpię piwnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.06.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Przepraszam Amtla .... Dam znać jak będzie i już serdecznie zapraszam. ciaszka, Ty mnie nie masz za co przepraszać A winko to ja bardzo lubię, nawet w dużych ilościach A za fotki bardzo dziękuję..... I najważniejsze, że są okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts