jprzedworski 19.01.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Witam,Szukam dekarza z rekomendacją. W dodatku nie do budowy a do poprawienia po partaczu, który wpadł już w nałóg i nie nadaje się do niczego. Nawet go do sądu nie podam, bo wyrok mi roboty nie wykona. To gdzieś na ciepłe dni, ale już muszę szukać. Nie jest to zadanie - marzenie dla fachowca, lepiej kryć nowy dom, ale co ja poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.01.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 niby staż jakiś masz, ale jak debiutant nie piszesz czym tą chałupę chcesz kryć. Jak trzciną, to ci mogę podać namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 19.01.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 niby staż jakiś masz, ale jak debiutant nie piszesz czym tą chałupę chcesz kryć. Jak trzciną, to ci mogę podać namiary... Jak w Galicji, to piękne dzięki Nawet jeśli to jest superspec od trzciny. Szukam kogoś w rejonie Warszawy, zachodnia strona - Stare Babice. Okolice Sienkiewicza, stąd nazwisko Babinicz pochodzi. A co! Dom już dawno pokryty dachówką, trzeba poprawić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 19.01.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Napisałam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scs 21.01.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 niby staż jakiś masz, ale jak debiutant nie piszesz czym tą chałupę chcesz kryć. Jak trzciną, to ci mogę podać namiary... Jak w Galicji, to piękne dzięki Nawet jeśli to jest superspec od trzciny. Szukam kogoś w rejonie Warszawy, zachodnia strona - Stare Babice. Okolice Sienkiewicza, stąd nazwisko Babinicz pochodzi. A co! Dom już dawno pokryty dachówką, trzeba poprawić. Pozdrawiam No tak,Babinicz,Pohulanka bliziutko:)) Nic dziwnego ze dach sknocili:( Ciekawi mnie co takiego zepsuł ów majster? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 21.01.2008 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 ... membranę pod dachówką w koszu. Jak nawieje więcej śniegu, topi się i przecieka. Przy ulewach, nawet największych, jest OKA Pohulanka rzeczywiście tuż tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts