Pat70 21.08.2003 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Mam pilne pytanie: czy wiecie może, gdzie można kupić w Warszawie kotwy do okien - profil Veka? Bo szukamy od kilku dni i nigdzie nie ma?Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 21.08.2003 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Co prawda nie jestem z Warszawy, ale wydaje mi się, że najlepiej pytać w firmie, która handluje takimi oknami. Jeśli już masz takie okna, to zapytaj tam, gdzie kupiłaś/eś. Właściwie to powinni Ci dać w komplecie, a jak nie dali to znaczy, że Cię zwyczajnie "orżnęli", dlatego radzę iść do nich z dużą buzią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2003 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Już pytaliśmy. Polecili nam sklep, w którym tych kotew nie było. A ta firma to Oknoplast. Oni nie mają zwyczaju dawać kotew w komplecie, jeśli okien nie montuje ktoś od nich. Ale w końcu wczoraj po południu udało nam odpowiednie kotwy kupić. W każdym razie dzięki, helism, za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pat70 22.08.2003 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 To oczywiście było ode mnie. Pat70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts