Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

wszystko zapewne zalezy kto na kogo trafi....

budowlanka to taka sama cięzka robota jak każda inna

przy okazji Forest - czy moge łądnie prosic o odpowiedz na wyslane zdjecia i mejla z zapytaniem o kominek z płaszczem szamotowym (zdaje sie w grudniu)

:)

Każda inna-to znaczy jaka? Można trochę precyzyjniej?
https://forum.murator.pl/topic/94569-szef-plus-dwa-niedomyte-bezz%C4%99bne-parchy/page/3/#findComment-2251257

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiem jaki zawód wykonujesz, czy marzniesz w zimie na dworze, nosisz 50kg przez 8 godzin, sypie Ci się wełna w oczy...

Mimo, że parę razy nacięłam się po prostu na nieuczciwych ludzi w tym zawodzie, to mam szacunek dla ich cięzkiej pracy i tyle.

Niemniej uważam, że praca umysłem tez może byc cięzka - 8 godzin pracy na psychicznych obrotach - chcesz przykładu? Proszę, pierwszy z półki - analityk kredytowy. Uważasz, że praca takiej osoby to codzienne wyjście do SPA? też nie. A może projektant - slęczący dniami i nocami nad kreskami? A może nauczycielka ? Pani ze sklepu z opuchniętymi nogami od całodziennego stania?

Mam takie dziwne wrażenie, że praca wykonana a nie odwalona w większości zawodów jest cięzka, dlatego sznauję każdą z nich.

https://forum.murator.pl/topic/94569-szef-plus-dwa-niedomyte-bezz%C4%99bne-parchy/page/3/#findComment-2251858

Nie wiem jaki zawód wykonujesz, czy marzniesz w zimie na dworze, nosisz 50kg przez 8 godzin, sypie Ci się wełna w oczy...

Mimo, że parę razy nacięłam się po prostu na nieuczciwych ludzi w tym zawodzie, to mam szacunek dla ich cięzkiej pracy i tyle.

Niemniej uważam, że praca umysłem tez może byc cięzka - 8 godzin pracy na psychicznych obrotach - chcesz przykładu? Proszę, pierwszy z półki - analityk kredytowy. Uważasz, że praca takiej osoby to codzienne wyjście do SPA? też nie. A może projektant - slęczący dniami i nocami nad kreskami? A może nauczycielka ? Pani ze sklepu z opuchniętymi nogami od całodziennego stania?

Mam takie dziwne wrażenie, że praca wykonana a nie odwalona w większości zawodów jest cięzka, dlatego sznauję każdą z nich.

I ten szacunek jest jak najbardziej wskazany dla wszystkich, bez zbędnych licytacji i polemik.Dodam jeszcze ,że nie raz marzłem pracując i nosiłem po 50kg.Chyba źle zinterpretowałem Twój wcześniejszy post
https://forum.murator.pl/topic/94569-szef-plus-dwa-niedomyte-bezz%C4%99bne-parchy/page/3/#findComment-2252748