Adam T. 21.08.2003 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Niech mnie ktoś uświadomi jakie są koszty i procedury oddania domku do użytkowania? Jak skończę budowę domku jednorodzinnego to jakie dokumenty muszę skompletować i co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2003 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 w zależności od firmy i regionu geodeta - 500 zł,quminiarz - 300 zł,energetyka - 120 zł, czasami trzeba zapłacić haracz gminie, za co sobie wymyśli, jeszcze nie oddawałem domu, ale temat też mnie interesuje,tyle co się dowiedziałem, może ktoś coś jeszcze doda ?będzie miło ( zależy co i za ile doda ! ) CZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.08.2003 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 A jakże, dodam.Otóż odbiór zgłaszam u Powiatowego Inspektora Nadzoru, dostaję kwit o złożeniu dokumentów....i chcę sie zamedowaćPani z wydz. ludnosci chce kwit z wydz. geodezji o numerze domu, geodezja chce kwot od wydziału architektury, a architektura już nie ma nic wspólnego z oddaniem budynku. I...póki co, wzięlam nazwisko naczelniczki z wydz. geodezji, jutro mam dzwonić co ma w końcu za kwit dostarczyć, by się zameldować, dam znać.Acha! Dodam, że PINB twierdzi, że muszę odczekać 3 tyg, UM że miesiąc, ale.... nikt nie potrafi podać przepisuAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.08.2003 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 oj, obejrzyj wiadomości i zobacz jak wierchuszka to załatwia ... w tydzień będziesz mieć papiery ! brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts