Aga J.G 14.03.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Ja to mam wszędzie daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.03.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Ja to mam wszędzie daleko Ja też m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 14.03.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Idę sprawdzić ile jest do Katowic km i jakie som połączenia na pewno są dobre mnie bez różnicy zawsze możemy razem jechac, po drodze Ile zgarniemy bedize wesoły autobus.. co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.03.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Idę sprawdzić ile jest do Katowic km i jakie som połączenia na pewno są dobre mnie bez różnicy zawsze możemy razem jechac, po drodze Ile zgarniemy bedize wesoły autobus.. co Ty na to? Nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.03.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Będę na zlocie nawet jak Redakcja zorganizuje go na krańcach Rzeczypospolitej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.03.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Będę na zlocie nawet jak Redakcja zorganizuje go na krańcach Rzeczypospolitej. ale której? II III czy IV? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.03.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Nawet V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.03.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Pamiętacie? I zwr.: Rok cały nas korciło, nadzieje rozbudziło, pora więc, by spotkać się. Redakcja się sprawiła, na zlocik zaprosiła, dzięki niej poznamy się, dzięki niej poznamy się. Ref.: Domki swe budujmy, właśnie przyszedł na to czas, siły niespożyte drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. Domki swe budujmy, właśnie przyszedł na to czas, siły niespożyte drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. II zwr.: Dziś już jesteśmy razem, weseli, z lekkim gazem, cieszmy się, fajnie tu być. Zabawa w pełnym toku, nie ma stojących z boku, to jest to czym chcemy żyć, to jest to czym chcemy żyć. Ref. x2 III zwr.: Przyjaźni moc jest wielka, niczym stalowa belka, trwajmy więc w przyjaźni tej. Gdy już się rozstaniemy, za rok znów tu będziemy, wspólny nam przyświeca cel, wspólny nam przyświeca cel. Ref. x2 albo x4 a tu jest melodia: http://piotrala.republika.pl/andre59-piosenka_forumowa.mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 17.03.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Najwygodniej spotkać się w Poznaniu Z Warszawy lata samolot, jeździ pociąg No i może w czerwcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.03.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Najwygodniej spotkać się w Poznaniu Z Warszawy lata samolot, jeździ pociąg No i może w czerwcu? 3 x Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woland1980 18.03.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 zaraz, chwila.... a do Warszawy z Poznania to nie jeździ i nie lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 18.03.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 zaraz, chwila.... a do Warszawy z Poznania to nie jeździ i nie lata? Owszem, ale Warszawa to nie jedyne miasto w Polsce, w którym jest cywilizacja, o czym zapominają mieszkańcy stolicy U Was już spotkanie było, więc czas na zmiany. Może warto zobaczyć pierwszą stolicę Polski, rynek nieporównywalnie piękniejszy (również zdaniem Warszawiaków) i Stary Browar Korki też mniejsze No i czas sprawdzić jak to jest, kiedy trzeba dotrzeć na spotkanie trasą dłuższą niż z Mokotowa na Żoliborz np Myślę, że co roku inne miasto powinno wchodzić w grę. A Poznań jest przygotowany logistycznie, a na Euro 2012 nawet bardziej niż stolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 18.03.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Poznań - TAK, TAK, TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.03.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 możecie sie przekonywać ile chcecie gdzie lepiej, a i tak zlot pewnie będzie we wiosce budowlanej w urzucie pod Warszawą m. ps. ja tez bym wolał poznań, mam duuuuuuuuuuuuuużo bliżej do Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Też mam bliżej do Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 18.03.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 To ja wzorem Marcinkiewicza POZNAŃ - YES, YES YES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woland1980 18.03.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 @Martuszek Spoko:-) Pomijasz argument przewodni Ty jesteś z Poznania:):) Spoko, zresztą ja uwielbiam poznań, swego czasu szalone tygodnie na UAM i Malcie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 18.03.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Jeśli nie w Poznaniu to może w Pcimiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.03.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 A obok nas jest takie duuze ladne pole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 18.03.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witajcie. Oczywiście duże TAK dla POZNANIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts