Aga J.G 20.03.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Oj do Gadańska to mam daleko Daleko nie daleko ale zawsze byłoby gdzie przenocować Potem hurtem na parapetówkę do Toli byśmy pojechały HMMM brzmi ciekawie Ale mi potrzebny i noclegi transport bo obcnie mamy w domu wehikuły które moga poruszać się tylko po okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.03.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Oj do Gadańska to mam daleko Daleko nie daleko ale zawsze byłoby gdzie przenocować Potem hurtem na parapetówkę do Toli byśmy pojechały mądrego to i dobrze posłuchać posłuchać fajnie jak się zapalamy a nasza kreatywność wchodzi na obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.03.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Wy się nie licytujcie o lokalizację tylko piosenki się uczcie sam mam śpiewać? głos mam marny kto mnie wspomoże? Ty nie strasz, ze bedzie trzeba spiewac bo ja nie przyjade. Żelciu(w końcu mogę wymówić Twój nick ) w razie czego będziesz "robić" w chórkach Jeśli chodzi o lokalizację zlotu, to ja mam po równo i do Warszawy i do Poznania A może Gdańsk? Dobrze mówi. Dać Jej wódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.03.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Na zlocie oczywiście Kropka się melduje :) I proponuję zrobic go w Olsztynie, w moim nieskończonym domku. Jest las, jeziora, staw z rybkami i grill :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.03.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Oj do Gadańska to mam daleko Daleko nie daleko ale zawsze byłoby gdzie przenocować Potem hurtem na parapetówkę do Toli byśmy pojechały HMMM brzmi ciekawie Ale mi potrzebny i noclegi transport bo obcnie mamy w domu wehikuły które moga poruszać się tylko po okolicy Kochana, taki problem, to nie problem-nocleg masz załatwiony Z transportem coś wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 W zasadzie - w tym towarzystwie - jest mi wszystko jedno gdzie. A spać mogę pod mostem. Byle z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.03.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Neferko, nooo... w Gdańsku mostów nie brakuje...a jeden, to jest taki ładny i mało używany Ale, wiesz... jak będzie brzydka pogoda, to Cię przygarniemy (W końcu będziemy potrzebować kierowcy do Białegostoku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.03.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Neferko, nooo... w Gdańsku mostów nie brakuje...a jeden, to jest taki ładny i mało używany Ale, wiesz... jak będzie brzydka pogoda, to Cię przygarniemy (W końcu będziemy potrzebować kierowcy do Białegostoku ) to ja zamawiam miejsówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.03.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Dobrze że byłam 1 bo widze że duzo chętnych na ten transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.03.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Będzie - STOP - damy znać na początku tygodnia - STOP - Pozdrawiamy którego bo jeden się kończy i co Wy z tym Poznaniem najlepiej u ......Edzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.03.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Będzie - STOP - damy znać na początku tygodnia - STOP - Pozdrawiamy którego bo jeden się kończy i co Wy z tym Poznaniem najlepiej u ......Edzi U Edzi może być bo tam droga prosta to i nasz wehikuł da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.03.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Będzie - STOP - damy znać na początku tygodnia - STOP - Pozdrawiamy którego bo jeden się kończy i co Wy z tym Poznaniem najlepiej u ......Edzi Może być i u Edzi Pod warunkiem, że tym razem nie spieczesz się na raczka i zaszczycisz nas swoją obecnością pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.03.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Wiadomo już coś nowego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.03.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 byle nie w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Byle nie kwiecień i nie maj. W tym roku komunie zaczynają się juz w kwietniu a 22 maja jest Boże Ciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.03.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Neferko, nooo... w Gdańsku mostów nie brakuje...a jeden, to jest taki ładny i mało używany Ale, wiesz... jak będzie brzydka pogoda, to Cię przygarniemy (W końcu będziemy potrzebować kierowcy do Białegostoku ) BIałystok czy Buenos Aires - kto by sie tam przejmował :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.03.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Neferko, nooo... w Gdańsku mostów nie brakuje...a jeden, to jest taki ładny i mało używany Ale, wiesz... jak będzie brzydka pogoda, to Cię przygarniemy (W końcu będziemy potrzebować kierowcy do Białegostoku ) BIałystok czy Buenos Aires - kto by sie tam przejmował :) Masz rację, nieważne gdzie, ważne z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 26.03.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 My też dopisujemy sie do zlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.03.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 To co bookować bilet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.03.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Albo rezerwować małego busika... co magi? Tylko niech napiszą kiedy ten zlot .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts