braza 28.03.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Neferko, nooo... w Gdańsku mostów nie brakuje...a jeden, to jest taki ładny i mało używany Ale, wiesz... jak będzie brzydka pogoda, to Cię przygarniemy (W końcu będziemy potrzebować kierowcy do Białegostoku ) BIałystok czy Buenos Aires - kto by sie tam przejmował :) Jednakowoż to drugie jakby bardziej egzotyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.03.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Neferko, nooo... w Gdańsku mostów nie brakuje...a jeden, to jest taki ładny i mało używany Ale, wiesz... jak będzie brzydka pogoda, to Cię przygarniemy (W końcu będziemy potrzebować kierowcy do Białegostoku ) BIałystok czy Buenos Aires - kto by sie tam przejmował :) Jednakowoż to drugie jakby bardziej egzotyczne... i kierowców nie trzeba, wystarczą .............marynarze i jakaś łajba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 28.03.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Drodzy Forumowicze, spotkanie będzie pod koniec maja. Nie chcemy podawać daty, dopóki nie zarezerwujemy miejsca. Ma być inne niż poprzednio, niezwykłe. Ale o tym poinformujemy jak uzyskamy stuprocentową pewność. Zatem cierpliwości i rezerwujcie czas pod koniec maja. Liczba miejsc z konieczności będzie ograniczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 No to biore wolne w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.03.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Już się zwolniłem od połowy do końca maja na wszelki wypadek. A może Redakcja chce... wyprawic mi urodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.03.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Udaną imprezę można poznać po tym ile dni się z niej wraca Tomku dorzuć jeszcze pare dni wolnego na początku czerwca. Byłam w zeszłym roku i z przyjemnością wybiorę się ponownie. Ale ta ograniczona liczba miejsc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.03.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Tomku dorzuć jeszcze pare dni wolnego na początku czerwca. Nie ma sprawy, jak się bawić, to się bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.03.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Już się zwolniłem od połowy do końca maja na wszelki wypadek. A może Redakcja chce... wyprawic mi urodziny? Zlot zlotem a cdn może być u Ciebie...do połowy czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ale ta ograniczona liczba miejsc... też mnie to zmartwiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.03.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ale ta ograniczona liczba miejsc... też mnie to zmartwiło Kaska.. nie przesadzaj... kto jak kto ale Ty się na pewno załapiesz... w najgorszym wypadku oddam Ci swoje miejsce :D (jeśli się załapię oczywiście) pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.03.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ale ta ograniczona liczba miejsc... też mnie to zmartwiło zajmiemy jedno miejsce a maksiu nas weźmie na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ale ta ograniczona liczba miejsc... też mnie to zmartwiło zajmiemy jedno miejsce no chyba, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.03.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Już się zwolniłem od połowy do końca maja na wszelki wypadek. A może Redakcja chce... wyprawic mi urodziny? Zlot zlotem a cdn może być u Ciebie...do połowy czerwca A nawet dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.03.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Już się zwolniłem od połowy do końca maja na wszelki wypadek. A może Redakcja chce... wyprawic mi urodziny? Zlot zlotem a cdn może być u Ciebie...do połowy czerwca A nawet dłużej. to ile mam wziąć tego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.03.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Już się zwolniłem od połowy do końca maja na wszelki wypadek. A może Redakcja chce... wyprawic mi urodziny? Zlot zlotem a cdn może być u Ciebie...do połowy czerwca A nawet dłużej. to ile mam wziąć tego urlopu do końca lipca...takie turne po kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.03.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Już się zwolniłem od połowy do końca maja na wszelki wypadek. A może Redakcja chce... wyprawic mi urodziny? Zlot zlotem a cdn może być u Ciebie...do połowy czerwca A nawet dłużej. to ile mam wziąć tego urlopu do końca lipca...takie turne po kraju Jea, i tej wersji będziemy się trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.03.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Już się zwolniłem od połowy do końca maja na wszelki wypadek. A może Redakcja chce... wyprawic mi urodziny? Zlot zlotem a cdn może być u Ciebie...do połowy czerwca A nawet dłużej. to ile mam wziąć tego urlopu do końca lipca...takie turne po kraju Jea, i tej wersji będziemy się trzymać. Wakacje na Mazurach? Też jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dobrze byłoby się na zlot załapać. Czy ktoś ma jakieś pewne informacje na temat ilości kolan u Maksia? Może się jeszcze wcisnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 29.03.2008 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 oj zapowiada się ostre polowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.03.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Ale ta ograniczona liczba miejsc... też mnie to zmartwiło Kaska.. nie przesadzaj... kto jak kto ale Ty się na pewno załapiesz... w najgorszym wypadku oddam Ci swoje miejsce :D (jeśli się załapię oczywiście) pozdrawiam m. nieeeeee no absolutnie się nie zgadzam, żeby Cię nie było!!! zrobimy tak: przecież każdy z nas ma dwa kolana, tak?? jakoś se damy radę, niee??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts