magi 29.03.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Już się zwolniłem od połowy do końca maja na wszelki wypadek. A może Redakcja chce... wyprawic mi urodziny? Zlot zlotem a cdn może być u Ciebie...do połowy czerwca A nawet dłużej. to ile mam wziąć tego urlopu do końca lipca...takie turne po kraju To jest naprawdę bardzo dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.03.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Już się zwolniłem od połowy do końca maja na wszelki wypadek. A może Redakcja chce... wyprawic mi urodziny? Zlot zlotem a cdn może być u Ciebie...do połowy czerwca A nawet dłużej. to ile mam wziąć tego urlopu do końca lipca...takie turne po kraju To jest naprawdę bardzo dobry pomysł u mnie bezpłatnego nie dają chyba, że jakiś dochtór bezkorupcyjnie L4 zechciałby wypisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.03.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 to konkurs ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.03.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Już się zwolniłem od połowy do końca maja na wszelki wypadek. A może Redakcja chce... wyprawic mi urodziny? Zlot zlotem a cdn może być u Ciebie...do połowy czerwca A nawet dłużej. to ile mam wziąć tego urlopu do końca lipca...takie turne po kraju To jest naprawdę bardzo dobry pomysł u mnie bezpłatnego nie dają chyba, że jakiś dochtór bezkorupcyjnie L4 zechciałby wypisać Jamlesik napiszemy Ci wszyscy usprawiedliwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.03.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 to konkurs ma być? pewnie nie jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.03.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 dochtór L4 zechciałby wypisać prześlij mi dane a coś spróbuję wynegocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.03.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 koniec maja, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.03.2008 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 KONIEC MAJA - SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.03.2008 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 dochtór L4 zechciałby wypisać prześlij mi dane a coś spróbuję wynegocjować a Ty mi dane T wyślij...załatwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.03.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Dobrze byłoby się na zlot załapać. Czy ktoś ma jakieś pewne informacje na temat ilości kolan u Maksia? Może się jeszcze wcisnę? No to uzgodnione.. kolana udostępniam Kaśce Maciejowej i DePeSii... sorry Jea... kobiety maja pierwszeństwo pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.03.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 co sorry jea, co sorry jea... jea przy mnie i tak bedzie siedzial! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.03.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 co sorry jea, co sorry jea... jea przy mnie i tak bedzie siedzial! no widzisz Jea... masz załatwione kolano u Zeljki :D ciekaw jestem kto sie załapie na drugie :D ?? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 co sorry jea, co sorry jea... jea przy mnie i tak bedzie siedzial! no widzisz Jea... masz załatwione kolano u Zeljki :D ciekaw jestem kto sie załapie na drugie :D ?? pozdrawiam m. maksiu, myślę, że dojdziemy do jakiegoś konsensusu troszkę u Ciebie, troszkę u jea, jakoś to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 30.03.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 A czy ja też mam szansę na jakieś kolanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 30.03.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 hehe - ostro tutaj poczynacie sobie ... i beze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 30.03.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 co sorry jea, co sorry jea... jea przy mnie i tak bedzie siedzial! no widzisz Jea... masz załatwione kolano u Zeljki :D ciekaw jestem kto sie załapie na drugie :D ?? pozdrawiam m. Drugie biorę ja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Dobrze byłoby się na zlot załapać. Czy ktoś ma jakieś pewne informacje na temat ilości kolan u Maksia? Może się jeszcze wcisnę? No to uzgodnione.. kolana udostępniam Kaśce Maciejowej i DePeSii... sorry Jea... kobiety maja pierwszeństwo pozdrawiam m. Ufff, a to mi ulżyło. Na Ciebie, Maksiu, zawsze można liczyć, dziękuję Ci. Ciekawe, kiedy Redakcja zamierza puścić farbę na temat miejsca i terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.03.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 hehe - ostro tutaj poczynacie sobie ... i beze mnie no miałes mnie obłaskawiać i co????????? jeden wpis to zamało pokaż na co Cię stać, ale nie jeden raz....lalalalla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.03.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Ale kombinacje z tymi kolanami. To mi na jogę zakrawa A namiot zabrać to nie łaska?Hę? Wiecie ile osób może spać w trójce?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 o jeny takie wygibasy mnie omina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts