andzik.78 31.03.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Ale kombinacje z tymi kolanami. To mi na jogę zakrawa A namiot zabrać to nie łaska?Hę? Wiecie ile osób może spać w trójce?! wiemy wiemy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 31.03.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Dobrze byłoby się na zlot załapać. Czy ktoś ma jakieś pewne informacje na temat ilości kolan u Maksia? Może się jeszcze wcisnę? No to uzgodnione.. kolana udostępniam Kaśce Maciejowej i DePeSii... sorry Jea... kobiety maja pierwszeństwo pozdrawiam m. Ufff, a to mi ulżyło. Na Ciebie, Maksiu, zawsze można liczyć, dziękuję Ci. Ciekawe, kiedy Redakcja zamierza puścić farbę na temat miejsca i terminu. dadzą znać , dzień przed... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 31.03.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 co sorry jea, co sorry jea... jea przy mnie i tak bedzie siedzial! no widzisz Jea... masz załatwione kolano u Zeljki :D ciekaw jestem kto sie załapie na drugie :D ?? pozdrawiam m. może ja.. letka jestem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.03.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Oj, nie wiecie ile ryzykujecie W kazdym razie ja bym na moich kolanach nie chciala siedziec Ale krzesla jakies nam dadza, chyba nie?! Oby nie tylko elektryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 31.03.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Oj, nie wiecie ile ryzykujecie W kazdym razie ja bym na moich kolanach nie chciala siedziec Ale krzesla jakies nam dadza, chyba nie?! Oby nie tylko elektryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 31.03.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 o jeny takie wygibasy mnie omina Frosia nie przyjmuję do wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 31.03.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Dobrze byłoby się na zlot załapać. Czy ktoś ma jakieś pewne informacje na temat ilości kolan u Maksia? Może się jeszcze wcisnę? No to uzgodnione.. kolana udostępniam Kaśce Maciejowej i DePeSii... sorry Jea... kobiety maja pierwszeństwo pozdrawiam m. Ufff, a to mi ulżyło. Na Ciebie, Maksiu, zawsze można liczyć, dziękuję Ci. Ciekawe, kiedy Redakcja zamierza puścić farbę na temat miejsca i terminu. dadzą znać , dzień przed... no co Ty trzeba się przygotować manicure, pedicure, solar, fryzjer i kreacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.03.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 A czy ja też mam szansę na jakieś kolanko Miska, nie martw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.03.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Jea, my z Joolą ważymy tyle, co jedna normalna, weźmiesz nas obie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 31.03.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 hehe - ostro tutaj poczynacie sobie ... i beze mnie no miałes mnie obłaskawiać i co????????? jeden wpis to zamało pokaż na co Cię stać, ale nie jeden raz....lalalalla Zbieram siły na zlot Jeżdzę po całym kraju, to i jakiś zlot zaliczę, gdziekolwiek się nie zlecicie....z tymi Waszymi kolanami. Zastanawiam się, czy na jakichś kolanach znajdzie się i dla mnien miejsce Nie jestem wymagający, nie muszą być smukłe, dla ich właściciela/cielki zaoferuję swoją wdzięczność, a w sytuacji odosobnienia zamienię ją w niezapomniane chwile, i nie z powodu mej wagi lecz magii porannej Warmińskiej rosy lub zapachu górskich świerków. Jako, że Kasi podpadłem nielicho, więc nie ośmielam się wpraszać do jej ogródka, czyli kolan na których zasiądzie, ale kto wie co się stanie gdy obłaskawienie zacznie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.03.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Jea, my z Joolą ważymy tyle, co jedna normalna, weźmiesz nas obie? co dwie miski, to nie jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.04.2008 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 to dla mnie nie ma miejsca na żadne kolana się niełapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ty Jamles gryfny karlus jesteś, weź kogoś na swoje kolanka, zaraz znajdą się chętni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.04.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ty Jamles gryfny karlus jesteś, weź kogoś na swoje kolanka, zaraz znajdą się chętni. ano ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Nieee, no ja rozumiem wszystko, budowanie napięcia i podniecenia (nomen omen) wśród forumowiczów, ale kiedy się dowiemy GDZIE I KIEDY odbędzie się zlot??????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woland1980 03.04.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 ŹRÓDŁA NAJLEPIEJ POINFORMOWANE DONOSZĄ: "... informacja na temat zlotu będzie w przyszłym tygodniu:-)"Co do innych wiadomości to dedukuję że nie będzie to wioska budowlana. Pozdrawiam i czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.04.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 To jak termin koniec maja to już sobie pojechałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.04.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 To jak termin koniec maja to już sobie pojechałam komunia? czy praca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.04.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 To jak termin koniec maja to już sobie pojechałam komunia? czy praca? Komunia... Praca to nei problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.04.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 To jak termin koniec maja to już sobie pojechałam komunia? czy praca? Komunia... Praca to nei problem u nas 17-tego maja a jak pianistka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts