Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zlot forum 2008.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 201
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dobrze byłoby się na zlot załapać.

Czy ktoś ma jakieś pewne informacje na temat ilości kolan u Maksia? Może się jeszcze wcisnę? :roll:

No to uzgodnione.. kolana udostępniam Kaśce Maciejowej i DePeSii... sorry Jea... kobiety maja pierwszeństwo :D

pozdrawiam

m.

Ufff, a to mi ulżyło. :D

Na Ciebie, Maksiu, zawsze można liczyć, dziękuję Ci. 8)

Ciekawe, kiedy Redakcja zamierza puścić farbę na temat miejsca i terminu. :roll:

dadzą znać , dzień przed... :D :D

Dobrze byłoby się na zlot załapać.

Czy ktoś ma jakieś pewne informacje na temat ilości kolan u Maksia? Może się jeszcze wcisnę? :roll:

No to uzgodnione.. kolana udostępniam Kaśce Maciejowej i DePeSii... sorry Jea... kobiety maja pierwszeństwo :D

pozdrawiam

m.

Ufff, a to mi ulżyło. :D

Na Ciebie, Maksiu, zawsze można liczyć, dziękuję Ci. 8)

Ciekawe, kiedy Redakcja zamierza puścić farbę na temat miejsca i terminu. :roll:

dadzą znać , dzień przed... :D :D

no co Ty :-? trzeba się przygotować manicure, pedicure, solar, fryzjer i kreacja :lol: :wink:

hehe - ostro tutaj poczynacie sobie 8) ... i beze mnie :roll:
no miałes mnie obłaskawiać i co?????????

jeden wpis to zamało :p

pokaż na co Cię stać, ale nie jeden raz....lalalalla :wink:

Zbieram siły na zlot 8)

Jeżdzę po całym kraju, to i jakiś zlot zaliczę, gdziekolwiek się nie zlecicie....z tymi Waszymi kolanami.

Zastanawiam się, czy na jakichś kolanach znajdzie się i dla mnien miejsce :o

Nie jestem wymagający, nie muszą być smukłe, dla ich właściciela/cielki zaoferuję swoją wdzięczność, a w sytuacji odosobnienia zamienię ją w niezapomniane chwile, i nie z powodu mej wagi :p lecz magii porannej Warmińskiej rosy lub zapachu górskich świerków.

Jako, że Kasi podpadłem nielicho, więc nie ośmielam się wpraszać do jej ogródka, czyli kolan na których zasiądzie, ale kto wie co się stanie gdy obłaskawienie zacznie działać.