nikita1 20.01.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Uprzejmie proszę o wszelkie informacje na temat firmy Szerbud budującej w Rzeszowie i okolicach. Proszę o kontakt klientów, podwykonawców itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikita1 01.02.2008 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Nikt nie słyszał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 01.02.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 zapytaj pytanie na grupie podkarpackiej - może ktos będzie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaendrju 07.02.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Jest w Rzeszowie taka firma i ma siedzibę na ul, Paderewskiego.Nie jest to jakiś gigant i firma z tradycją.W zasadzie nie ma wlasnych mocy przerobowych tylko bazuje na podwykonawcach-chyba,że się coś zmieniło.Nie wiem po co Ci namiary na tą firmę.Wiem,że ostatnio budowali domy czteropiętrowe w Rzeszowie w dzielnicy Zalesie,przy ul.Zelwerowicza. Kiedyś budowali po trzy,cztery domy jednorodzinne w stanie surowym w roku i opychali.Teraz chwycili się za mieszkaniówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaendrju 07.02.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikita1 08.02.2008 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Nie wiem po co Ci namiary na tą firmę. Bo moja rodzina zamierza przez nich budować. I to raczej w takim trybie, że zleca im wszystko, wyjeżdża i ma małą możliwość kontroli tego co się dzieje na budowie.Więc chcę wiedzieć czy Ci podwykonawcy to paproki spod budki z piwem i łapanki czy nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaendrju 08.02.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Nie wiem co Ci odpowiedzieć,bo ja nikomu nie wierzę.Kazdy patrzy,żeby Cię wysadzić w powietrze.To taka nasza cecha narodowa. Napisz dokładnie co budujesz,gdzie budujesz i czy ma to byc stan otwarty,zamkniety,czy pod klucz.Moze wtedy napiszę Ci co o tym myslę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś1238 12.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 wg mnie ta firma jest strasznie droga, nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts