przeszcz 20.01.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Mój problem polega na tym, że kupiłem od Urzędu Miasta działkę z przez naczeniem pod zabudowę jednorodzinną o pow. 50 arów. Chciałbym dokonać podziału tej działki na mniejsze. Problem powstał w momencie ustalania wielkości (szerokości) drogi dojazdowej do posesji. Urzędnik stwierdził że droga dojazdowa do posesji musi mieć 10m szerokości (to tyle co obwodnica mojego miasta). Po negocjacjach ewentualnie Miasto skłonne by było na ustępstwo do 6,5m. Czy są jakieś normy prawne określające szerokość dorogi dojazdowej do posesji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 20.01.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 W mojej Gminie minimalna szerokość drogi - 6 m ,choć słyszałem ,że ma się to zmienić na 7m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.03.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 potwierdzam przedmówce mi mówiono, że min szerokość to 6,5 m, ale 7 jest już idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts