raydenstream 20.01.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Witam Dołącza do waszej społęczności I licze na wasze komentarze i to każde nawet krytyczne bo i to potrzebne do sukcesu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.01.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Gratulacje - będę kibicować No i duuuużo cierpliwości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Ło matko...ale ci masakrę zrobiła z gruntem ta pierwsza ekipa - porażka Musieliście się pewnie nieźle namęczyć żeby to poprawić Tak więc oglądam te zdjątka i tak patrzę na tą Zośke (my też ją budowaliśmy ) i myślę .....dlaczego te ławy wygladaja jak tort- w trójkątnych kawałkach ...przeca my tak nie mieliśmy ...no i zajarzyłam - pewnie przez szkody górnicze - dodatkowe wzmocnienia . Piwnica ...hm ...moje marzenie które zostało wybite mi z głowy w przedbiegach ...super sprawa - na pewno tej decyzji nie będziesz żałował Kibicuję, trzymam kciuki i pozdrawiam, Dagmara . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikela 18.11.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witam Ja poprosze namiary na Twoją ekipe. Zaczynam wiosną w okolicach Pszczyny. Dziekuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_me 11.02.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 a jak to było z tymi piwnicami zgłaszaliście do starostwa czy tylko kierownik zrobił zmiany ?czy musieliście mieć zmiany w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.04.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Owcy, kozy czy baranka, prezentu od zająca z samego ranka, święconki jadalnej, pisanki niebanalnej, dyngusa bardzo mokrego i czasu radosnego http://republika.pl/blog_hs_861431/3017099/tr/kurczaczki.jpg SPOKOJNYCH ŚWIĄT życzy Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 14.04.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam serdecznie czy mogłabym się dowiedzieć ile pieniędzy na dzień dzisiajszy poszło ina ten domek? Intensywnie rozgladamy sie z moją gorszą połówką za projektem chatki i ta jest bliska memu ideału jeśli jeszcze można by było prosić o fotki z poddasz była bym wdzięczna. Moja orientacja przestrzenna jest słabo rozwinieta pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raydenstream 21.04.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Czesc Jesli chodzi o piwnice to budowalismy wkoncu budynek bez projektu tzn sciany nosne piwnic rozmiescilismy tak jak sciany nosne byly w projekcie na parterze. a Teraz po wybudowaniu i zrobieniu dachu narysowala kierowniczka mi projekt pod budynek który wybudowalem chodzi głownie o piwnice i zewnwtrzna elewacje któa sie zmienila w zwiazku z tym ze budynek sie podniosl. Doszlo schodów zewn i wysokosc budynku ulegla zmianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raydenstream 21.04.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Czesc Jesli chodzi o piwnice to budowalismy wkoncu budynek bez projektu tzn sciany nosne piwnic rozmiescilismy tak jak sciany nosne byly w projekcie na parterze. a Teraz po wybudowaniu i zrobieniu dachu narysowala kierowniczka mi projekt pod budynek który wybudowalem chodzi głownie o piwnice i zewnwtrzna elewacje któa sie zmienila w zwiazku z tym ze budynek sie podniosl. Doszlo schodów zewn i wysokosc budynku ulegla zmianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda_83 24.06.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 dzień dobry!!!!witam serdecznie kolejnego budowniczego zośki! my z mężem również budujemy według tego projektu, trzymam kciuki za dalsze wykończanie i serdecznie pozdrawiam, a nasze zmagania z budową można zobaczyć w moim dzienniku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts