Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do Zośka z garażem - czas zacząć ...

Recommended Posts

• 8 months później...

Ło matko...ale ci masakrę zrobiła z gruntem ta pierwsza ekipa :o - porażka :evil:

Musieliście się pewnie nieźle namęczyć żeby to poprawić :wink:

Tak więc oglądam te zdjątka i tak patrzę na tą Zośke (my też ją budowaliśmy :wink: ) i myślę .....dlaczego te ławy wygladaja jak tort- w trójkątnych kawałkach ...przeca my tak nie mieliśmy :roll: ...no i zajarzyłam - pewnie przez szkody górnicze - dodatkowe wzmocnienia .

Piwnica ...hm ...moje marzenie które zostało wybite mi z głowy w przedbiegach ...super sprawa - na pewno tej decyzji nie będziesz żałował :wink:

Kibicuję, trzymam kciuki i pozdrawiam, Dagmara :D .

• 1 month później...
  • 2 months później...
  • 2 months później...

Owcy, kozy czy baranka,

prezentu od zająca z samego ranka,

święconki jadalnej, pisanki niebanalnej,

dyngusa bardzo mokrego i czasu radosnego

http://republika.pl/blog_hs_861431/3017099/tr/kurczaczki.jpg

SPOKOJNYCH ŚWIĄT życzy Dagmara

Witam serdecznie :) czy mogłabym się dowiedzieć ile pieniędzy na dzień dzisiajszy poszło ina ten domek? Intensywnie rozgladamy sie z moją gorszą połówką za projektem chatki i ta jest bliska memu ideału :) jeśli jeszcze można by było prosić o fotki z poddasz była bym wdzięczna. Moja orientacja przestrzenna jest słabo rozwinieta :) pozdrawiam

Czesc

Jesli chodzi o piwnice to budowalismy wkoncu budynek bez projektu tzn sciany nosne piwnic rozmiescilismy tak jak sciany nosne byly w projekcie na parterze.

a Teraz po wybudowaniu i zrobieniu dachu narysowala kierowniczka mi projekt pod budynek który wybudowalem chodzi głownie o piwnice i zewnwtrzna elewacje któa sie zmienila w zwiazku z tym ze budynek sie podniosl. Doszlo schodów zewn i wysokosc budynku ulegla zmianie

Czesc

Jesli chodzi o piwnice to budowalismy wkoncu budynek bez projektu tzn sciany nosne piwnic rozmiescilismy tak jak sciany nosne byly w projekcie na parterze.

a Teraz po wybudowaniu i zrobieniu dachu narysowala kierowniczka mi projekt pod budynek który wybudowalem chodzi głownie o piwnice i zewnwtrzna elewacje któa sie zmienila w zwiazku z tym ze budynek sie podniosl. Doszlo schodów zewn i wysokosc budynku ulegla zmianie

• 2 months później...