vilemo 20.01.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Tak, jak w tytule.dzis wybieralismy grzejniki i mielismy strazny problem z lazienkami. na razie mamy stan surowy i nie mam pojecia jakie bede miala kafle w lazienkach.zamowienie na piec i cala instalacje grzewcza chcemy zamowic do konca stycznia, bo akurat tam gdzie wybieramy od lutego rosna ceny. zastanawiam sie generalnie czy biale czy stalowe - macie jakies przemyslenia na ten temat? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 20.01.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 W kolorze metalicznym sa znacznie droższe i słabiej emitują ciepło - nawet o 30%. I nie wiem, czy tak fajnie wygladaja. Biale pasuja do ceramiki i mniej rzucaja sie w oczy, a tak naprawde zaden kaloryfer nie jest ozdoba, chyba, ze jakis superdizajnerski za wielka kase. Przeprasyam za pisownie, ale cos sie stalo y klawiatura, yamienia mi ynaki + z i y i nie ma polskich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.01.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 I chyba białe łatwiej utrzymać w czystości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.01.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 W małej łazience mamy srebrny ręcznikowiec dobrany do armatury, a w dużej z oknem (biało niebieskiej) dwa białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 21.01.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 My wybraliśmy grzejniki z tej oto firmy http://www.termatechnologie.com/pl/katalog/modern W małej łazience będzie Dexter- srebrny mat a na górze 180A i Dexter do plytek Imola Antares- złoty mat. Zobaczymy czy nie przekombinowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 22.01.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 my kupiliśmy Enix- Focus taki: http://images31.fotosik.pl/116/259434808d470cabmed.jpg w kolorze j.w. i białym.Za kolor 50% extra dopłaty - niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 22.01.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Ja uzależniłam kolor od kafelek - przy białych będzie biały, przy brązach - satyna (ale w taj łazience mam dodatkowy kaloryfer, więc ew. utrata mocy z powodu koloru mnie nie załamywała). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
To_masz 23.01.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 biały (jest obok wanny - więc się zgrywa)chromowane baterie na wannie i umywalce zgrywać się będą z takimiż wieszadłami do ręczników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markdottir 23.01.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 mam biały. taki zainstalował developer. sama też bym pewnie wybrała biały, bo jest najbardziej uniwersalny. Karpatko, prosz... kafelków, a nie kafelek... el-ko, naciśnij razem ctrl + shift i wszystko wróci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 23.01.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Karpatko[/b], prosz... kafelków, a nie kafelek... Oczywiście, masz rację. Korzystając jednak z okazji przypominam uprzejmie, że w języku polskim nie ma słowa prosz, a po kropce zdanie rozpoczynamy od wielkiej litery. Prawda, że zrobiło się miło i niezwykle merytorycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 23.01.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 No właśnie dlatego ja wybrałam satyne, a jak położyłam płytki to sie okazało ze trzeba zmienić bo ta satyna do niczego nie pasuje i padło na białe. Bo zawsze do armatury będzie pasować... przynajmniej do czegoś Na tym etapie mozna sie wstrzymac z grzejnikami. Podciagnac instalacje. Wybrac i kupac płytki a dopiero wtedy dokupic grzejniki łazienkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 23.01.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Nie strasz z tą satyną, bo już mam kupioną Pocieszam się tylko tym, że widziałam aranżację łazienki w kafelkach podobnych do moich wymarzonych i tam akurat biały bardzo raził. Zobaczymy. W najgorszym wypadku będę miała gustowny kaloryfer w garażu albo kotłowni Zainwestuję w satynowe kołpaki i będzie współgrało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.01.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 my kupiliśmy Enix- Focus taki: http://images31.fotosik.pl/116/259434808d470cabmed.jpg w kolorze j.w. i białym. Za kolor 50% extra dopłaty - niestety. ooo, ja też mam taki do łazienki na górze i ten sam model w kolorze grafitowym do łazienki na dole mają pasować do płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.01.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Ja uzależniłam kolor od kafelek - przy białych będzie biały, przy brązach - satyna (ale w taj łazience mam dodatkowy kaloryfer, więc ew. utrata mocy z powodu koloru mnie nie załamywała). u mnie to samo w lazience biało-zielonej drabinka biała a w lazience brązowej metalowy ENIX http://i.zakupy.ibex.pl/images/aktualne/119/kaloryfer.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 24.01.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 mamy biale luxory. pasuja do reszty, grzeja jak diabli i niedrogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markdottir 25.01.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Karpatko[/b], prosz... kafelków, a nie kafelek... Oczywiście, masz rację. Korzystając jednak z okazji przypominam uprzejmie, że w języku polskim nie ma słowa prosz, a po kropce zdanie rozpoczynamy od wielkiej litery. Prawda, że zrobiło się miło i niezwykle merytorycznie? chyba jednak kafelek bardziej razi. przynajminiej mnie... peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts