Ray23 20.01.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Witam Mam pytanie odnośnie ceny wymurowania m2 ścianki działowej z silikatów.Chciałbym mieć orientacje przed negocjacjami z wykonawcą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scs 21.01.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Witam Mam pytanie odnośnie ceny wymurowania m2 ścianki działowej z silikatów. Chciałbym mieć orientacje przed negocjacjami z wykonawcą . 50zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.01.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 scs - nie za dużo ??? Tez chcę mieć działówki z silikatów, ale przy np. 150 m2to daje 7500 zł za samą robociznę ... To prawie tyle ile niektórzy płacą za mury parteru ... Skąd masz taką cenę, tyle płaciłeś ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 22.01.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 scs - nie za dużo ??? Tez chcę mieć działówki z silikatów, ale przy np. 150 m2to daje 7500 zł za samą robociznę ... To prawie tyle ile niektórzy płacą za mury parteru ... Skąd masz taką cenę, tyle płaciłeś ? pozdrawiam, majki Tyle płacą developerzy w Warszawie wykonawcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 22.01.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 No to teraz może się dowiemy od kogoś innego, ile nie płacą deweloperzy w Wawce ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 22.01.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 No to teraz może się dowiemy od kogoś innego, ile nie płacą deweloperzy w Wawce ? pozdrawiam, majki Nie płaca jeszcze 80 Ale kto wie ile bedzie w tym roku? za malowanie na "biało" płaca obecnie ok 5zł Za gładzie 15,za tynki maszynowe 16. Oczywiscie sa to ceny robocizny. Acha przy dociepleniach tez nieźle płacą i roboty multum,nie jakies tam duperele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts