Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

hm nie wiem jak dodać zdjęcia mojego domu...

Recommended Posts

Śliczny domek, fajny i funkcjonalny układ pomieszczeń, prosta bryła – uwielbiam ten typ porterówek :D . My budujemy Z8, układ pomieszczeń bardzo zbliżony do Waszego tylko bez garażu. Wczoraj zakończyliśmy montaż więźby dachowej może do października uwiniemy się z pokryciem dachu. Będę śledzić Wasze poczynania na budowie, proszę o więcej zdjęć.

Pozdrawiam

Aśka

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 61
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Fajnie że wam się podoba mój domek. Luteo odpowiadam ci na pytania. Nie wprowadzałam zmian bo projekt wydał mi się tak fajny a ściana po wejściu do salonu w kierunku kuchni jest tak słodziutka że aż miło / lekko załamana/. Domek będzie ogrzewanya właściwie już jest ponieważ podgrzewaliśmy się ostatnio kończąc łazienkę/ kominkiem z płaszczem wodnym LECHMA 15 kw wystarczająco. Podgrzewanie wody również. Oprócz tego jest możliwość w razie czego na piec gazowy. Zadne tam inne piece czy kotły na węgiel i koks /brudna robota/. Parę drewien i grzejniki co są cieplutkie, kafelki tam gdzie podłogówka również. Podłogówkę daliśmy w łazience, w wc, przedsionku i kuchni. Poprostu tam gdzie posadzka z płytek.

http://foto1.m.onet.pl/_m/cef4a140658f228d2db851c1990e4b8d,12,19,0.jpg

http://foto3.m.onet.pl/_m/c80c00552ff201a3bb2a655d9b772c5f,12,19,0.jpg

garderoba

Tak wogóle to czekamy na szafę do garderoby, meble do kuchni i do przedsionka, robione na zamówienie i lada dzień będą. Potem panowie od położenia podłogi zjadą na dwa dni / deska barlinecka 1-no lamelowa/. Okrutnie promocja nam się udała. No i przeprowadzka.... :roll: