Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń okolice - przedstawiam sie :)

piotrulex

Recommended Posts

Ello

Jakis czas juz cos tu pisze ale chyba nas nie przedstawialem

Piotr, Bozenka i Julka

Najstarszy czyli ja ma skonczone 30 lat i wraca na stare smieci do wsi gdzie sie wychowal

Dzialke dali rodzice, glownym wykonawca jest tesc, szeroko pojeta elektryka to ojciec

Pierwsza lopata zostala wbita 2 kwietnia 2007 roku

W tej chwili robimy regipsy na poddaszu

Dom zamkniety, ocieplony, wytynkowany, chodzi piecyk ne ekogroszek z podajnikiem 25KW, kaloryfery cieple

Zamowione drzwi wewnetrzne, zewnetrzne, brama garazowa, parapedy, dachowka

Niebawem zdecydujemy sie na jakas kuchnie i pogadamy z jakims kafelkarzem (chcemy troche tescia odciazyc)

Domek wyglada coraz ladniej i jak na razie nie znalezlismy niczego co chcielibysmy w nim zmienic

Jest to projekt VICO z archigraph nieco przerobiony w wysunietym dachem gdyz budujemy jako wolnostojacy, garaz przedluzony jeszcze o taras, zrobione okna w garazu licujace z gornymi, salon powiekszony o gabinet, w gornych sypialniach od ogrodu zamiast okien dachowych sa lukarny (kukawki, wykusze jak kto woli)

Przeprowadzke planujemy na wiosne 2008 wiec pewnie wyrobimy sie mniej wiecej w 1 roku

16 kwietnia 2008 nasza corka ma 2 urodziny wiec moze wtedy uda sie polaczyc urodziny z rodzinna parapetoweczka

Troche sie rozpisalem wiec mysle ze moje opoznione przedstawienie zostalo przyjete

papa

Gość elutek
mysle ze moje opoznione przedstawienie zostalo przyjete

ja przyjmuję :D gratuluję tempa i dobrych wyborów :)

i jednocześnie myślę o tym, że sama się jeszcze tu nie przedstawiałam... :-?

buziaczki dla córeczki /spod Barana to bardzo mądre dzieci są 8) /

• 2 weeks później...