mihow 21.01.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Witam! Chciałbym zmienić wygląd swojego kominka i położyć na obudowie kominkowej jakiś tynk strukturalny albo stiuk. Obudowa kominka jest zrobiona z płyty gipsowej, jest obecnie pomalowana kolorem, ale chciałbym położyć coś bardziej dekoracyjnego. Czy możecie mi w związku z tym udzielić porad na kilka moich niepewności? 1. Czy obudowę kominka z płyty mogę obłożyć czymś takim? (bezpieczeństwo) 2. Jakich firm polecacie tynki strukturalne lub stiuki? 3. Czy znacie jakieś miejsca w sieci, gdzie mogę poczytać o technikach kładzenia tego typu rzeczy? 4. Jakich narzędzi będę potrzebował Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 21.01.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mihow 22.01.2008 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Hmmm, szwagier (lekarz) kładł sobie sam w domu i pięknie mu to wyszło Wiec myślę, że sobie jakoś poradzę Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts