Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZNALAZŁEM W KOŃCU EKIPĘ BUDOWLANĄ

przemek70

Recommended Posts

Witam,

Po długich szukaniach znalazłem wreszcie ekipę ,która za całość prac do dachu (tylko folia) weźmie 33 tysiące. Dom ma 178 metrów użytkowych + 37 garaż, budowa w ytongu, z użytkowym poddaszem.

Na forum widzę takie ceny, że pozazdrościć i nie wiem czy moi są tacy drodzy (wybrałem najtańszych jakich znalazłem) czy też tani mają jakieś ukryte koszta- brak sprzętu własnego itd.

Doradźcie czy cena jest ok, a może lepiej podeślijcie namiary na tańszych i sprawdzonych budowlańców.

pozdrawiam

Przemek

Witam,

Po długich szukaniach znalazłem wreszcie ekipę ,która za całość prac do dachu (tylko folia) weźmie 33 tysiące. Dom ma 178 metrów użytkowych + 37 garaż, budowa w ytongu, z użytkowym poddaszem.

Na forum widzę takie ceny, że pozazdrościć i nie wiem czy moi są tacy drodzy (wybrałem najtańszych jakich znalazłem) czy też tani mają jakieś ukryte koszta- brak sprzętu własnego itd.

Doradźcie czy cena jest ok, a może lepiej podeślijcie namiary na tańszych i sprawdzonych budowlańców.

pozdrawiam

Przemek

Masz problem jak i ja :lol: ...... a tak poważnie ja również szukam ceny są strasznie rozstrzelone za kompleksowe wybudowanie 140 metrów (tak że możesz iść spać - sprawdzona ekipa) dla przykładu z dachem 35 tys.

jesli jest ktos zainteresowany to moge polecic firme która wybuduje za 20-30 tys.zł w zalenosci z jakiego materiału i jaka kubatura oraz jaki dach. ps. mój dom postawili za 22 tys. pustak max sciana 3-warstwowa ze steropianem w srodku,dach dachówka ceram., pełne deskowanie,trzy kominy,fundamenty wykopali recznie(polecam )

ps.wybudowali juz w mojej okolicy kilka domów,nastepny zaczynaja 10 wrzesnia