przemek70 21.08.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Witam,Po długich szukaniach znalazłem wreszcie ekipę ,która za całość prac do dachu (tylko folia) weźmie 33 tysiące. Dom ma 178 metrów użytkowych + 37 garaż, budowa w ytongu, z użytkowym poddaszem. Na forum widzę takie ceny, że pozazdrościć i nie wiem czy moi są tacy drodzy (wybrałem najtańszych jakich znalazłem) czy też tani mają jakieś ukryte koszta- brak sprzętu własnego itd. Doradźcie czy cena jest ok, a może lepiej podeślijcie namiary na tańszych i sprawdzonych budowlańców.pozdrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 21.08.2003 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Witam, Po długich szukaniach znalazłem wreszcie ekipę ,która za całość prac do dachu (tylko folia) weźmie 33 tysiące. Dom ma 178 metrów użytkowych + 37 garaż, budowa w ytongu, z użytkowym poddaszem. Na forum widzę takie ceny, że pozazdrościć i nie wiem czy moi są tacy drodzy (wybrałem najtańszych jakich znalazłem) czy też tani mają jakieś ukryte koszta- brak sprzętu własnego itd. Doradźcie czy cena jest ok, a może lepiej podeślijcie namiary na tańszych i sprawdzonych budowlańców. pozdrawiam Przemek Masz problem jak i ja ...... a tak poważnie ja również szukam ceny są strasznie rozstrzelone za kompleksowe wybudowanie 140 metrów (tak że możesz iść spać - sprawdzona ekipa) dla przykładu z dachem 35 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enzo 30 24.08.2003 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2003 jesli jest ktos zainteresowany to moge polecic firme która wybuduje za 20-30 tys.zł w zalenosci z jakiego materiału i jaka kubatura oraz jaki dach. ps. mój dom postawili za 22 tys. pustak max sciana 3-warstwowa ze steropianem w srodku,dach dachówka ceram., pełne deskowanie,trzy kominy,fundamenty wykopali recznie(polecam )ps.wybudowali juz w mojej okolicy kilka domów,nastepny zaczynaja 10 wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 24.08.2003 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2003 Enzo, a ta Twoja okolica to gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts