dziubek25077 21.01.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Pierwsze koty za płoty na forum już mam, ale czas najwyższy się przywitać Gwarantuje że zagoszcze tu na dłużej gdyż na wiosne wraz z moją narzeczoną zamierzamy rozpocząć budowę naszego wymarzonego domku. Pod koniec stycznia projekt będzie już gotowy (na indywidualne zamówienie) i myślę że do wiosny uporamy się z formalnościami i zaczniemy budować. Nastawiam się na system gospodarczy, żeby troszke zaoszczędzić na koztach budowy, a za to zastosować lepsze materiały. Licze na pomoc i sugestie doświadczonych budowlańców, napewno mi się przydadzą. Pozdrawam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 21.01.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 witaj, dziubku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 25.01.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Witamy serdecznie,Pytaj o wszystko, napewno ktoś Ci odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 26.01.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Witam nowych budowlancow im wiecej tym nam weselej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 29.01.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Witaj , w naszych szeregach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts