magi 21.01.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Cały dzień dzisiaj przesiedziałam na forum nadrabiając zaległości a robota leży A wiecie ile nadrobiłam? Tyle co nic Jak tak dalej pójdzie cieniutko się widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.01.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Robota nie zając itd. Też dziś tak mam - od rana usilnie pracuję, żeby zamaskować fakt, że nic nie robię A robota czeka... I poczeka... Do jutra Nic jej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 21.01.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 uprawiacie cyberslacking?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.01.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Cały dzień dzisiaj przesiedziałam na forum nadrabiając zaległości a robota leży nie trzeba było się tyle czasu opier..ać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.01.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Cały dzień dzisiaj przesiedziałam na forum nadrabiając zaległości a robota leży nie trzeba było się tyle czasu opier..ać!!! A są na to jakieś normy, przepisy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.01.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Cały dzień dzisiaj przesiedziałam na forum nadrabiając zaległości a robota leży nie trzeba było się tyle czasu opier..ać!!! A są na to jakieś normy, przepisy? są, ale poprzedni rząd uchwalił, że żadne normy juz nie obowiązują ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.01.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Cały dzień dzisiaj przesiedziałam na forum nadrabiając zaległości a robota leży nie trzeba było się tyle czasu opier..ać!!! A są na to jakieś normy, przepisy? są, ale poprzedni rząd uchwalił, że żadne normy juz nie obowiązują ... To znaczy, że się można opier...ć do woli?? Coś dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 21.01.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 qrcze mnie też to wzięło ale wiem dlaczego - dziś podobno najbardziej dołujący dzień roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.01.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 qrcze mnie też to wzięło ale wiem dlaczego - dziś podobno najbardziej dołujący dzień roku tak, ale już tylko 3 godziny z haczykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka och 21.01.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 2 MIN. !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.01.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 To mówicie, że dziś już będzie lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.01.2008 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 To mówicie, że dziś już będzie lepiej? Lepiej ... zacząć pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.01.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Cały dzień dzisiaj przesiedziałam na forum nadrabiając zaległości a robota leży nie trzeba było się tyle czasu opier..ać!!! Nie mogę pracować jak czytam forum bo mnie praca rozprasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.01.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 To mówicie, że dziś już będzie lepiej? oczywiście, będzie lepiej ... nie mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 22.01.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Dobrze, że ten 21 już sie skończył. To był naprawdę dołujący dzień.... A z drugiej strony, ciekawe kiedy będzie ten najbardziej szczęśliwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.01.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Dla mnie najszczęśliwszy będzie, jak mi wszyscy fachowcy skończą to, co rozbabrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.01.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Dla mnie najszczęśliwszy będzie, jak mi wszyscy fachowcy skończą to, co rozbabrali ale chrzanisz. wtedy dopiero poczujesz co to brak szczęścia... musisz stawiać soie bardziej odległe cele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.01.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Dla mnie najszczęśliwszy będzie, jak mi wszyscy fachowcy skończą to, co rozbabrali ale chrzanisz. wtedy dopiero poczujesz co to brak szczęścia... musisz stawiać soie bardziej odległe cele To są chyba baaaardzo odległe cele sądząc po tempie rozmaitych ludków W zasadzie powinni byli skończyć gdzieś tak w październiku Chociaż faktycznie może mi brakować tych narzędzi permanentnie na wierzchu, walających się silikonów, pianek i co tam jeszcze. Dyskusji z elektrykiem na temat co ja sądzę o montażu gniazdek do góry nogami itp. Sądzę, że jak wreszcie skończą, to się nawet nacieszyć nie zdążę, bo już będzie pora na wymianę Nie będę się nudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.01.2008 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Sądzę, że jak wreszcie skończą, to się nawet nacieszyć nie zdążę, bo już będzie pora na wymianę Nie będę się nudzić Tak źle nie będzie zdążysz się nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.01.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Dobrze, że ten 21 już sie skończył. To był naprawdę dołujący dzień.... A z drugiej strony, ciekawe kiedy będzie ten najbardziej szczęśliwy? Witam Cię Mikazuu Wszystkie oprócz wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts