bzx 21.01.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 witam znalazłem taką umywaleczkę: http://www.aquasan.com.pl/products/show/28/335.html ma bardzo ładny kształt i jest po prostu ciekawa ale ale ale.. zagłębienie jest dość płytkie, obawiam się że przy myciu twarzy przy okazji umyję kolana bateria musi być montowana w blacie i troche się boję że jak woda zacznie się lać to bedzie nabierać takiego rozpędu i bedzie chlupać na zewnątrz... ma ktoś coś podobnego w łazience? prosze o opinie.. pozdrawiam! ps. a sama umywalka jest dość tania - 200 pln brutto (widziałem ją na żywo w Castoramie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 22.01.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 podciągam temat, bo tez ostatnio podobaja mi się płytkie umywalki. Tylko czy są funkcjonalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 23.01.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 hmmmm... my wlasnie nabylismy droga kupna dokladnie taka umywalke , co wzbudzilo w nas wiele emocji , bo to nasz pierwszy zakup z serii: wykonczeniowka. Bedzie w tzw lazience "goscinnej", wiec uzywana bedzie sporadycznie, niemniej jednak mam nadzieje, ze w uzytkowaniu bedzie wygodna . a bateria to chyba jeszcze ze sciany moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts