ARKA1313 21.01.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 MAM W SALONIE JASNE PŁYTKI GRESOWE I DO TEGO JASNE FUGI. CZY WARTO JE ZAIMPREGNOWAĆ? CZY TO COŚ DAJE? JEŚLI TAK TO CZYM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fracek 21.01.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Jezeli bedziesz czyms "impregnowac" odlozysz tylko na chwile i tak znany ci wyrok....czarne fugi.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 21.01.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ja kupiłam taki środek w Castoramie (nie pamietam, niestety, jak się nazywał) - pomalowałam nim fugi Efekt: stały się śliskie (chociaż odcień zmieniły na odrobinę ciemniejszy). Zachowują się podobnie jak płytki. Nawet gdy się zabrudzą, wszystko ładnie z nich schodzi. Nic nie czernieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts