Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Żukówka - romantyczna nazwa WB-3467

Recommended Posts

• Odpowiedzi 425
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To prawda, że gdy się dużo dzieje, ilość wpisów gwałtownie spada :wink: .

http://images32.fotosik.pl/272/dfc698026282ccf8.jpg

Czy to sa okna z roletami zewnetrznymi? jaki milas wymiar otworu okiennego bo u nas tak mysle moze tez by dalo rade zrobic takie okna i wtedy zostalo by troche wiecej miejsca nad oknem do dachu. teraz mamy okna na wys 1,60 nie wiesz czy dalo by rade wprawic okna z roletami?

hej a jak myslisz jak by to wyszlo u nas bo mamy teraz otwory o wys 1,60 i tak sie zastanawiamy czy nie zrobic wlasnie takich okien bo teraz wyszlo nam ok. 15 cm od gory okna do podbitki a to strasznie malo.

Moglabys mi powiedziec ile teraz masz wymiar okien tych z przodu domu? tzn wys. i szer.? bo nam by wyszly wys na 1,40 a szer mamy 1,20 1,50 i 1,80 a jedno okno mamy wieksze tzn wys 1,80x 3m?

a jak wyglada okno od srodka? jak sie maskuje ta rolete? kartongipsem? :roll:

A co myslisz o takiej malej odleglosci nad oknem bardzo by dach przytlaczal caly dom?

Witaj Zakrzewianko! Piękny dom, piękne wnętrza i ... piękna dachówka. Jeżeli dobrze doczytałam: Koramic L15 czerwona angoba? właśnie taką od wczoraj mam na moim placu budowy :wink: Super się u Ciebie prezentuje. Zdradzisz jaki masz klinkier? Bo ładnie dopasowany jest do dachówki. Pozdrawiam. Paulina