Zakrzewianka 04.02.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 (edytowane) 1 Edytowane 3 Września 2014 przez Zakrzewianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.02.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 jden z salonów kuchennych wycenił te meble (z wyspą) na 14 tys...EURO . na pewno nię będziemy ich klientami. Nawet zapewnienia, że to jest z wypelnieniami szuflad... No, wiadomo. Spokojnie odczekam, aż ich kryzys dotknie Alleż otwartość na klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.02.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ten ekspres do kawy ma być w szafce wiszącej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 04.02.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 (edytowane) 1 Edytowane 19 Stycznia 2017 przez Zakrzewianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.02.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Jedynie jeśli jest to jakiś specjalny ekspres. Jeśli nie, to odradzam - bardzo nieergonomiczne. Bo jednak wysokość szafki wiszącej nie ułatwia obsługi...A jeśli myślisz o każdorazowym wyjmowaniu to także nie będzie łatwe...Skończy się na nieużywanym sprzęcie. Tak przynajmniej wynika z mojego doświadczenia. Kuchnia musi być tak zaplanowana, aby wszystko było "pod ręką"....A teraz masz taką możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 04.02.2009 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 (edytowane) 1 Edytowane 19 Stycznia 2017 przez Zakrzewianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 05.02.2009 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Witam, To ja wracam dzisiaj, aby się przyznać, że byłam i oglądałam i bardzo mi się podobało Oglądając Twoj domek tak sobie westchnęłam nad moją niespełnioną miłością do parterówek No, ale cóż nasza działka nie jest z gumy, a ja chcialam mieć prawdziwy ogród a nie rabatkę przy tarasie Łazienkę masz przepiękną, bardzo elegancką.Gdy jest okno w łazience można zaszaleć w szarości Zaciekawiło mnie tylko położenie prysznica tuż przy wannie, czy tam będzie kabina? W sprawie kuchni chciałam dodać, że bez względu na odległość blatu roboczego od okna i tak zapewne zamontujesz światła pod szafkami , bo to najlepszy sposób na oświetlenie do pracy. W tej chwili mam okno po lewej stronie od blatu roboczego i zapalam światło nad blatem nawet w dzień, aby dobrze widzieć to co robię. A twoje Lazio to jakieś bardziej beżowe od mojego, czy to kwestia odwzorowania koloru przez aparat? Czy masz Lazio beige czy jakieś inne? Trzymam kciuki za następne wykończeniowe projekty - w tym oczywiscie za kuchnię, która zapowiada się ciekawie Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 05.02.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 (edytowane) 1 Edytowane 3 Września 2014 przez Zakrzewianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 18.02.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Zakrzewianka, a moze z mikrofala zdecyduj sie na takie rozwiązanie jakie ja mam...czyli normalna - wolnostąjącą mikrofalówka ukryta w szafce ktora otwiera się do góry. U mnie jest ona nad piekarnikiem, w słupku własnie....mam taką wersję przetestowaną...no i jeżeli myslisz o kuchni klasycznej..to mikrofalowka nie psuje ci wyglądu (i jest duzo tansza od takiej do zabudowy, a jak sie zepsuje to łatwo wymienic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 18.02.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Co nowego słychać w domku z moją ulubioną podłogą gresową? Kuchenne decyzje już dojrzały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.02.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Kuchenne decyzje już dojrzały? podłączam się pod pytanie Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 19.02.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 (edytowane) 1 Edytowane 3 Września 2014 przez Zakrzewianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 19.02.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ekspres do kawy to ja tez chcę tylko na razie musimy mądrze pieniędzmi operować więc jakoś zakup ekspresu sie odwleka. Radze ci kupic go od razu bo pozniej zawsze będzie na ekspres pieniedzy brakowało - dom to normalnie worek bez dna, jeżeli chodzi o finanse A i jeszcze z okazji tlustego czwartku: http://www.strykowski.net/chorwacja/paczki_z_polewa_i_orzechami_desery_fotografie_2974.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 20.02.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 (edytowane) 1 Edytowane 3 Września 2014 przez Zakrzewianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 04.03.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 W związku z tym, że teraz jesteśmy na podobnym etapie, czyli intensywnym myśleniu o kuchni mam przewrotne pytanie - czy naprawdę potrzebujesz, aż tyle szafek górnych??? Jestem świeżo po spacerach po studiach kuchennych i jedno muszę przyznać - po prostu super wyglądają kuchnie z jedną scianą zabudowy wysokiej typu lodówka, piekarnik, cargo na zapasy. Natomiast reszta tylko zabudowa dolna z efektownym okapem. Taka kuchnia najlepiej pasuje do salonu, może być traktowana jako jego integralna część... Patrząc na Twoją olśniewająca grafitową łazienkę pomyslałam sobie o kuchni Nnataszy z grafitowym blatem i bez szafek górnych. Zajrzyj do jej wątku moze Ci się spodoba? Znakomity pomysł ma również Ewe, która ścianę na której będzie okap wyłożyła przepiekną glazurą do samego sufitu i też nie ma tam szafek górnych... Jeśli nie pomieścisz swoich kuchennych zbiorów można wyspę zamienić na półwysep i będziesz miała więcej miejsca do przechowywania, etc. lub część zastawy przechowywać w kredensie w salonie. Są teraz tak ciekawe nowoczesne meble, że można oszaleć przy wyborze... Przedstawiłam Ci koncepcje, które buszują mi w głowie i sieją tam zamęt. Ciekawa jestem jakie jest Twoje zdanie o takich rozwiązaniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 05.03.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 (edytowane) 1 Edytowane 19 Stycznia 2017 przez Zakrzewianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 co tam słychać? dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 08.04.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Jajka smacznego,tyłeczka mokrego.Smacznej babeczki,dwa litry wódeczki.Słodkiego baranka,imprezy do ranka. http://images48.fotosik.pl/97/e5a88d8bb82a9600med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.04.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/nz9777_kartki-wielkanocne-96.gif Błogosławionych Świąt !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Radosnych Świąt Wielkanocnych http://www2.picturepush.com/photo/a/1574785/480/Picture-Box/osternest.jpeg życzy Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts