Nelli Sza 01.04.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Pełnych nadziei i radości ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY życzy Nel z rodzinką http://arch.blox.pl/resource/marthastewart_com_dekoracje_wielkanocne_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.09.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 PUK, PUK.... ...proszę się odezwać.... \ Dostatecznie długo Cię nie było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2010 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 http://lh4.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/TRUxTX_VLqI/AAAAAAAATcA/1ie6uMS398Y/19585__image007.jpg Zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku życzy Nel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bella Wolf 27.07.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Witam Zakrzewianko,mam kilka pytań na temat pana "Żuczka", może wymienimy @ ?nie znam tego forum i nie bardzo wiem, jak się tu poruszać i przesyłać informacje,które niekoniecznie powinne być widoczne dla wszystkich.PozdrawiamBella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia? Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie? Dlaczego śpiewamy kolędy? Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa. Dlatego, żeby podawać sobie ręce. Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie. Dlatego, żeby sobie przebaczać. ks. Jan Twardowski Radości i pokoju płynących z tego, że Bóg, narodzony w Betlejem, KOCHA NAS. A także codziennej odpowiedzi na tę MIŁOŚĆ w Waszych szczerych i otwartych sercach w Nowym Roku 2013 życzą, a także dziękują za okazaną pomoc i wsparcie: Aleksandra, Paweł, Julia, Mikołaj Gaża - NELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 30.04.2015 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Witam Zakrzewianko, mam kilka pytań na temat pana "Żuczka", może wymienimy @ ? nie znam tego forum i nie bardzo wiem, jak się tu poruszać i przesyłać informacje,które niekoniecznie powinne być widoczne dla wszystkich. Pozdrawiam Bella Proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts