ctr_tomi 21.01.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Witam!Mam na domu położony tynk akrylowy.Dzisiaj po intensywnych opadach deszczu na podwórzu zrobiło sie straszne błoto.Wyjeżdżając samochodem błoto spod kol spadło na tynk. Jak można myc elewacje? Czy mogę to potraktować woda pod ciśnieniem, czy jakoś delikatnie zmyć gąbka? Al znowu gąbka będzie trudno ze względu na porowata strukturę (granulki). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 21.01.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 jedynie wodą pod ciśnieniem, jakieś wycieranie tylko pogorszy sparawe, bo wetrzesz wszystko w szczeliny . Najlepiej karcherem ale z głową , co tynku nie będziesz szukać po placu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ctr_tomi 21.01.2008 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 moze wystarczy woda ze szlaufu ogrodowego, mam wysokie cisnienie w wodociagu. Tylko boje sie wlasnie zebym nie zmyl tynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 21.01.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 no znowu szlauf ogrodowy nie ma takiego powera żeby zmył tynk. Myślę, że bez obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimi31 23.01.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Miałem na białym tynku mineralnym dużą plamę po bucie złodzieja. Woda z detergentem plus twarda szczotka zrobiły swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 23.01.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Woda i szczotka i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts