OK 25.01.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Czarno to widzę Ta mata jest cieniutka, więc może być podatna na uszkodzenia - a kuchnia i łazienka w okolicy wanny to raczej nie miejsca na delikatne materiały Poza tym nie wiadomo, jak z czyszczeniem tego - żeby się od zbyt częstego szorowania nie przetarło do gołej ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Kielce 26.01.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 a co myślicie o połączeniu drewna z ta matą np fronty drzwiczki mebli ramka dębowa z kamienną ramką troche to chyba za ciężkie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZEFLERA 26.01.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 A czy to cudo w dotyku przypomina piaskowiec? Też jest taki ... jakby to powiedzieć... piaskowy? Bo na niektórych zdjęciach wygląda zupełnie jak kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Kielce 26.01.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 to jest piaskowiec naturalny tylko taki cieniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 26.01.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Ja mysle ze połaczenie piaskowca z mebelkami to fajny pomysl ale nie wiem czy cos takiego fajnie by wygladalo w kuchni i czy by sie tam sprawdzalo chodzi mi o typowy balagan w kuchni jak np spadnie wam jako z patelni Ale w salonie albo gabinecie moze by wygladalo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.01.2008 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Też jestem za tym, że raczej salon, sypialnia, gabinet. Na kuchnię to jest chyba zbyt delikatne Chyba że kuchnia typowo kawalerska, tj. kawa, herbata, wódka w lodówce, sushi na telefon itp. W tym przypadku się nada... na szafki i zamiast glazury, i gdzie się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Jest już na allegro http://www.allegro.pl/item303391925_panel_swietlny_elastyczny_piaskowiec.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Kielce 28.01.2008 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 no niezła cena szybko wyliczyłem że to kosztuje ok 700pln za m2 sadysta czy co a najlepsze to jest to że ten panel podświetlany nie zawiera oświetlenia w cenie pewnie bedzie schodził jak ciepłe bułeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Przypuszczam, że chętni się znajdą A zrobienie oświetlenia wew. to mały pikuś Można za 200, można za 2000 zł A robi ładnie Jak się porówna z kosztem na mieście budowy takiej ścianki z KG z podświetleniem, to wcale nie wychodzi duża różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 29.01.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 a ja widzialem jak to sie robiiiiii i wiecie co?? naturalne to w tym kamieniu sa tylko ziarenka wszystko inne co je spaja i trzyma w kupie to preparaty.Goscie to za pomoca nagrzewnic moga robic z tym co chca. Spoko material ale ja osobiscie jakbym mial wybierac to wybral bym 2 cm okladziny z kamyka naturalnego niz to cos. Pozdroffffka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Kielce 02.02.2008 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Spoko material ale ja osobiscie jakbym mial wybierac to wybral bym 2 cm okladziny z kamyka naturalnego niz to cos. Wszystko sie zgadza okładzina napewno jest trwalsza ale jesli miałbyś zdobić okrągłe kolumny z betonu tak żeby wyglądały jak by były zrobione z walców poukłanych jeden na drugim to nie dało by rady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.02.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Też mi się wydaje, że toto można używać właśnie tam, gdzie kamienia się nie da, albo kosztowałby majątek Po prostu inne zastosowania Wagę też ma przecież inną, więc może być tam, gdzie musi być lekko. W każdym razie, na pewno jest to ciekawy wynalazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.03.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Oj, dzięki za skierowanie mnie do tego wątku Podoba mi się pomysł na wprowadzenie takiej okładziny do kuchni, pomiędzy rzędy szafek, a ceny jak myślicie, czy są wygórowane w tej krakowskiej firmie i czy to jest dobry pomysł, dawać piaskowiec zamiast kafelków? http://tiny.pl/41gb Póki co, nasza kuchnia wygląda tak (wejście po lewej): http://img521.imageshack.us/img521/3310/kuchniasufitkw2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.03.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ja mysle ze połaczenie piaskowca z mebelkami to fajny pomysl ale nie wiem czy cos takiego fajnie by wygladalo w kuchni i czy by sie tam sprawdzalo chodzi mi o typowy balagan w kuchni jak np spadnie wam jako z patelni Ale w salonie albo gabinecie moze by wygladalo fajnie Też jestem za tym, że raczej salon, sypialnia, gabinet. Na kuchnię to jest chyba zbyt delikatne Chyba że kuchnia typowo kawalerska, tj. kawa, herbata, wódka w lodówce, sushi na telefon itp. W tym przypadku się nada... na szafki i zamiast glazury, i gdzie się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.10.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 http://www.rene-kussatz.de/interfox/pl/index2.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebek78 29.03.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 witam ja już miałem przyjemność spotkać się z tym produktem-fantastyczny!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudi-82 24.02.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 może coś się pozmieniało teraz i może ktoś wie coś więcej na ten temat, więc odgrzeję... ma ktoś może ten elastyczny piaskowiec? da się to na kominek położyć? nie odpada to gdy zacznie się grzać w kominku? i jaki ten elastyczny piaskowiec jest finalnie w dotyku? Gładki czy raczej chropowaty? Byłbym wdzięczny za odpowiedzi, jeżeli ktoś coś wie na ten temat. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts