kasiola 22.01.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Poszukuję nowoczesnych łóżek młodzieżowych wykonanych z metalu lub metalu i drewna dla 6 i 10 latka. Może ktoś zna innych producentów takich łóżek ?Z góry dziekuję za namiary na producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 23.01.2008 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 ponawiam pytanie o solidne łóżka -najlepiej z profili metalowych lub alumniowych czy nikt mi nie pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roman5511 24.01.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 ponawiam pytanie o solidne łóżka -najlepiej z profili metalowych lub alumniowych czy nikt mi nie pomoże? Witam. Zajmujemy sie kowalstwem artystycznym, produkujemy miedzyinnymi meble kute.Mozemy przeslac Pani na meila pare wzorow lozek z metalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herbolutek 24.01.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 na tej stronie moze cos znajdziesz http://www.octopus-versand.de/RID/18/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 24.01.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 lub tu;http://www.kovalnia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 15.04.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Jak sprawdzają się łóżka metalowe. Czy istotnie jak twierdzą producenci są stabilne, wytrzymałe itd. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 15.04.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ja tez chcialabym wiedziec bo planuję zakup takiego łozka do sypilani naszej i córki, proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 15.04.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 moje dziecię ma metalowe z Ikei (czarne - z trzech stron drążki - pewnie gdzieś jest w katalogu) nie mam żadnych zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adiz1 15.04.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Moja 5 letnia pociecha śpi na takim metalowym łóżeczku (Ikea) od dwóch lat. Wbrew pozorom jest bardzo solidne i stabilne. Można regulować jego długość (chyba 3 pozycje). Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 15.04.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 tez mnie interesuje temat-moja 1,5 roczna córeczka zle znosi spanie w łóżeczku-ma za mało miejsca. Chce ja przeniesc na normalne ale obawiam się upadków:( nie chce jednak regulowanego łóżeczka na kolejne trzy latka-tylko pelnowymiarowe- co mi poradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgo30 16.04.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Mroovka - my od roku śpimy i ... na metolowym zakupionym na Allegro, nie zauważyłam żadnych mankamentów, nie skrzypi i jest stabilne. Co prawda ono nie jest skręcane, łączone jest na zasadzie klinów śrubą przykrącona jest podpórka na środku łóżka. d5620s - mój synek od 2 roku życia śpi w normalnym łóżku bez szczebelek, kupiliśmy mu drewniane sosnowe, które pomalowałam na pasujący do mebli kolor rozmiar 120x200 nie zdarzyło się żeby z niego spadł, na początku na podłoge pod łóżaczkiem kładłam poduszki. Takie łóżko nie zajmuje wiele więcej miejsca a jest wygodniejsze nawet jak rodzice chcą się przytulić do dziecka a i póżniej jak zacznie panny do domu przyprowadzać też .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 16.04.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Malgo30- czy możesz podać ( może być na priva) kto na allegro takie solidne łóżka metalowe sprzedaje? Jest kilku sprzedawców i nie wiem na którego się zdecydować. Chcę kupić łóżko dla dorosłych i nie ukrywam, ze interesują mnie tylko solidne egzemplarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 17.04.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgo30 17.04.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 wysłałam rano na P.W. ale może nic nie dotarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 18.04.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Niestety, nie dotarło. Jesli możesz wyslij powtórnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgo30 18.04.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Sprzedawca od, którego kupiłam to ARTBI3, dostaliśmy łóżko z odprysniętą farbą, ale nie było problemy ze zwrotem na koszt sprzedającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 18.04.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Dziękuję za odpowiedź. Cieszy mnie tym bardziej, ze jest to własnie sprzedawca, którego łóżka podobają mi sie najbardziej. A można wiedzieć , który model wybraliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgo30 18.04.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Wybraliśmy model LAURA w kolorze bieli antycznej rozmiar 180x200, bardzo ładnie prezentuje się w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 28.02.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 może ktoś mi podsunie pomysł lub fajne stronki ze zdjęciami. Mój mąż robi płoty gł. stalowe więc uparł się żeby zrobić mi łóżko też metalowe a ja niby mam dokupić tylko stelaż i materace .Wiem że zrobi to ładnie i dobrze ale nie podobają mi się łóżka typowo metelowe , myślę o koncepcji połączenia drewna z metalem ale jakoś nie mam pomysłu , na pewno wiem że musi być oparcie [od głowę i niekoniecznie oparcie za nogami Może macie jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.02.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 poszukaj w necie firm z kowalstwa artystycznego. mają w ofercie i łóżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts