budocom 22.01.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Czy ktoś z was stosował na elewację ten materiał ???Wadła mi w ręce ulota gdzie są same zalety tego materiału, czy ktos może to potwierdzić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budocom 22.01.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Ten suberite to taki rodzaj korka na elewację, może już ktoś mial z tym materiałem kontakt ??? Proszę o jakieś opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budocom 22.01.2008 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Szanowni Czy naprawdę nikt z Was nie słyszał o Suberite ???Nie chce mi się wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yareko 06.03.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Tak widziałem więcej informacji na stronie domyantoniuk.pl Wygląda zachęcająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystek319 25.05.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Po mimo ,że w polsce to nowość ten produkt jest dosyć popularny we Włoszech. Sam niedawno mieszkałem w domu pokrytym suberite i byłem z niego zadowolony . Suberite jest bodzo dobrym materiałem do ocieplania domów ale dzięki jeg właściwościom antyalergiczny i wizualnym nadaje się do wykończenia wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 13.07.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Wszystkich zainteresowanych tematem z województwa zachodniopomorskiego, zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 14.07.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Dla nie znających tematu: http://www.sercom-snc.it/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts