Sfoti 22.01.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Witam, Czy ktos z was ma odswiadczenia ze stropem monilitycznym. Zmienili mi projekt z gestozebrowego na monolityczny i ekipa straszy ze koszty sa duzo wieksze niz zwykla teriva. Cyz ktos z was me ewentualne porownanie kosztow obu rozwiazan? Co sadzicie o technologi filigran i kto ewentualnie takie cos oferuje w Lublinie? Z gory dziekuje i pzodrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 24.01.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Podłączam się z pytaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 28.01.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witajcie, dzisiaj dostałem wycenę stropu - ok. 120 m2 teriva żużlobeton - 6 tys z transportem bruttoteriva keramzytobeton - 6,9 tys z transportem bruttofiligran - 9,5 tys z transportem brutto Do ceny filigranu trzeba dodać dźwig na rozładunek, ale to maks 1000 brutto Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 31.01.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 To za sam materiał systemoey bez betonu, czy już na gotowo z robocizną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesia 09.02.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Ja też jestem zainteresowana takim stropem.Dałam do wyceny w TERMAcie w Środzie Śląskiej.Ma kosztować około 60 zł za m2 , do tego dojdą koszty betonu i zbrojenia.Gość za ułożenie 1 m2 chce 45 zł. trabi-wrc gdzie zamawiasz strop filigran.Co zawiera podana przez Ciebie cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts