Anula74 10.06.2008 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Właśnie kńczymy kryc dach blachodachówką no cóz takie życie i niestety nie udało się dachówką poza tym mam okna (okono w kuchni do wymiany), drzwi, piękną bramę garażową. zrobiłam ogrodzenie z siatki i tymczasowe z przodu. a w środku....czekam na kominkowego trochę mnie zwodzi ale mam nadzieję, ze w końcu uda mi się z nim spotkać i cos z tego będzie. za dwa tygodnie wchodzi elektryk, za tydzień mój ojciec będzie podciągał wodę na poddasze i kanalizację tamże. a potem czekam niestety do sierpnia na tynkarzy do wnętrza cud że udało mi się jakiąś ekipę znaleźć. poza tym mam wytynkwaną 1 lukarnę łącznie z połozonym kolorem. Chciałam inny kolor ale te palety odstają od rzeczywistości tak bardzo, ze w rezulataie wyszło coś innego ale podobno jest nieźle. nie mam niestety czasu wkleić zdjęć ale postaram się nadrobić zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz1978 10.06.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 założyłem dziennik ale nie wiem jak dodawać fotki. pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 11.06.2008 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 wejdz na stronę http://www.fotosik.pl następnie znajdź na stronie "dodoaj zdjęcie" i kliknij przeglądaj. Wybierz zdjęcie ze wskazanej przez siebie lokalizacji i kliknij dodaj. wyświetli się okono, kliknij kontynuuj mimo wszystko. o wgraniu zdjęcia otworzy się strona z Twoim zdjęciem i linki do tego obrazka. masz rózne opcje np. miniaturka na forum, pełny rozmiar itp..... zaznacz adres obrazka, prawym przyciskiem myszy kliknij kopiuj. przejdzdo swojego dziennika, wklej w w oknie zdjęcie, następnie wyślij i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niecha27 11.06.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 janusz 1978, mozesz powiedziec gdzie zaprojektowaliscie zejscie do piwnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz1978 13.06.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 zejścia do piwnicy są dwa - jedno to przedłużenie klatki schodowej a drugie od zewnątrz, od strony elewacji bocznej (prawa od wejścia głównego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niecha27 13.06.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 a moge prosic o fotki zmienionych rzutow ma maila [email protected]. z realizacji tez moga byc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 24.06.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Czy jest tu ktoś? Ja właśnie zacznę już nie długo, mam nadzieję budowę ateny, ale nie wiem czy jeszcze ktoś taki jak ja jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts