Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

chorwacja, sauna, naturyzm ...

piotrulex

Recommended Posts

• Odpowiedzi 47
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

porzadna sauna - cięzko w Polsce znaleźć. Ja mam dwa miejsca: Aqupark w Sopocie i klub Łaźnia w Waraszawie na Puławskiej.

Chodzi się nago,,, Nikogo to nie gorszy i nie bulwersuje... Polecam!

sa nam znane oba te miejsca :D

od niedawna milo jest rowniez na Lodzkiej Fali - na poziomie jest komples saunowy

na Warszawiance tez nie jest zle :wink:

• 2 weeks później...

piotrulex, mam pytanie : Czy można wynająć lokum czy jeździsz z własną przyczepą ?

Trzeba wcześniej rezerwować miejscówkę ( termin maj/czerwiec ) czy można jechać w ciemno ?

w tej chwili mamy niespelna 2-letnia coreczke wiec ostatni raz bylismy w cro akurat wtedy gdy sie poczela :wink:

bylismy w terminach od koncowki czerwca do koncowki lipca

zawsze w ciemno, wlasnym autkiem kooooombi a w bagazniku namiot i caly potrzebny ekwipunek wlacznie z lodowka 12V czy kuchenka gazowa

mobilnosc to jest to nam co nam odpowiada i jak bylismy po raz ostatni to pierwszy tydzien zjezdzilismy 1 polowe wloch do Rzymu wlacznie i z powrotem na tydzien do cro na sprawdzona juz ulike.

camp jest przeogromny, pewnie na oolo 3-4 tys osob. gdzies miejsce zawsze sie znajdzie tym bardziej przed ostrym sezonem

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...