mati_com 22.01.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Wiatm mam jedno pytanie odnośnie przepisania ziemi rolnej ?Jak najlepiej , szybko i tanio przepisać ziemię , a dokładniejMoja przyszła żona tzn. jej rodzice posiadają 1ha ziemi rolnej i chcą go przepisać na Swoją córkę (moją przyszłą żonę ) . Na tym ha chcemy po ślubie wybudować dom ? Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ptr2 22.01.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Wiatm mam jedno pytanie odnośnie przepisania ziemi rolnej ? Jak najlepiej , szybko i tanio przepisać ziemię , a dokładniej Moja przyszła żona tzn. jej rodzice posiadają 1ha ziemi rolnej i chcą go przepisać na Swoją córkę (moją przyszłą żonę ) . Na tym ha chcemy po ślubie wybudować dom ? Dziękuję i Pozdrawiam Najlepiej , najszybciej i najtaniej to iść do natariusza i przepisać. Podatku od tego niema tylko koszty notarialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts