Edybre 22.01.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Planowałam przechowywać je w garderobie ale ostatnio wizytowała nasz domek teściowa i gdy usłyszła, że w sypialni będzie tylko łóżko, szafki nocne, toaletka i może komoda na drobiazgi to z oburzeniem zapytała: "A pościel i ręczniki gdzie? Przecież nie w garderobie z ubraniami!!! No i teraz już nie wiem, jest coś złego w trzymaniu tych rzeczy w garderobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 22.01.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Ja tez nie rozumiem dlaczego poscieli nie mozna trzymac w garderobie. Planuje zrobic szafe na reczniki, posciel w pralni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bisia 22.01.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 my będziemy mieli osobne nieduże pomieszczenie przeznaczone na takie rzeczy jak zapasową pościel i ręczniki, taką bieliźniarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agika 22.01.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 no to fajnie, ze sa osoby, ktore maja osobna bielizniarke, ale jesli ktos napisze, ze to konieczne, to sie bardzo ubawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 23.01.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Ebryde - na pewno nic złego w trzymaniu bielizny pościelowej w garderobie - nie ma my będziemy ją trzymać pewnie w szafie w wiatrołapie na razie, a później pomyślimy co dalej;) (nie wykańczamy całego domku od razu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markdottir 23.01.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 reczniki - w łazience. Będzie tam osobna szafka na ręczniki.Posciel w szafe wnękowej na korytarzu.W 40m nie poszaleje z bieliźniarką ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 23.01.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 po pierwsze "wizytowała" bardzo trafne i humorystyczne i to oburzenie też widzę. a po drugie dlaczego nie w garderobie? bo teściowa/mama/przyjciółka/sąsiadka (niepotrzebne skeślić) tak mówi? ja tak właśnie planuję! a w łazience to tylko dwa, na najbliższą zmianę albo awaryjną sytuację a reszta, do garderoby marsz!!! chciałoby sie napisac nie słuchaj teściowej ale prawda jest taka że to ty bedziesz tam mieszkac i to to bie ma być ładnie i wygodnie z tymi ręcznikami w garderobie! i przestronną niezagraconą sypialnią. Wiem że łatwo się mówi a tu zewsząd naciski i uwagi ale dla włąsnego zdorowia psychicznego warto zacząć tak myśleć. dygresyjka: my budujący oprócz zmagania sie z betonem, stalą i cenami robocizny musimy też często zmienić podejście innych, najblizszych do naszej nowej sytuacji. BO teraz budujecie dom! Ciągle jeszcze jest to w opinii społecznej uważane za niewiadomo jaki skok na drabinie społecznej, dom równa się niewiadomo jaki luskus, Blake Carrington tez przeciez mieszkał w domu. W domu musi bć tak i tak bo to dom! W tym całym budowlanym szumie informacyjnym bardzo łatwo dac się zwariować! cąły czas myślimy na najwyższych obrotach, (ile cm styro, folia czy deskowanie, współczynniki k i inne u) więc jak ktoś wyskakuje z jakąś pierdołą ( bo tak z przymrużeniem oka można powiedziec że to pierdoła) typu, gdzie trzymać ręczniki albo papier toaletowy to robi się mętlik! Edybre! jak masz sensownie zaplanowaną w domu jakąkolwiek przestrzeń na przechowywanie różności to nic się nie martw, miejsce na reczniki i pościel się znajdzie! i nie ważne czy w graderobie czy w łązience! najprwdopodobniej wyjdzie w praniu co jest dla ciebie wygodniejsze! sorry za wywody w wątku o ręcznikach pozdrawiam! ps. beton i stal mnie przesosły więć podchodzę do całego tego budowania bardziej juz filozoficznie mąż zbuduje a ja udomowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dekanopl 23.12.2021 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2021 (edytowane) Ja wolę przechowywać pościele i ręczniki w osobnej szafce w pralni, to praktyczne rozwiązanie skoro i tak pościele piorę z pościelami, ręczniki z ręcznikami i nie mieszam tego z ubraniami. Przy okazji zawsze widzę dokładnie ile mam jeszcze świeżych i kiedy zaplanować pranie, żeby był zapas, jednych i drugich Edytowane 10 Marca 2022 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Norwis89 10.03.2022 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2022 W pralni mamy szafkę do przechowywania takich rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoz91 28.04.2022 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2022 Mam o tyle szczęście, że mogłem wygospodarować miejsce na pralnię, a w niej miejsce na szafkę, w której wygodnie można przechowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts